Zaal Huren bij EM2


EM2 biedt ruimte en energie. Een zaal huren in Groningen en indruk maken op je gasten? Dan ben je bij EM2 op het juiste adres. In een industriële en inspirerende omgeving worden u gasten gegarandeerd verrast. Door onze unieke sfeer en met oog voor detail zijn wij dé evenementenlocatie als het gaat om corporate events en zaalverhuur in Groningen. 

Waar wij in geloven is dat jouw evenement pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie, we doen aan groot en fijn. Ons team staat voor je klaar om voor jou een evenement naar wens te organiseren.

Bij EM2 een zaal huren? Dan garanderen wij een unieke beleving in onze duurzame en sfeervolle zaal. Zowel binnen als buiten kun je bij ons terecht voor iedere op maat gemaakte productie. Van professionele technische begeleiding tot lokale producten, onze evenementenlocatie biedt altijd kwaliteit.

Waarom een zaal huren bij EM2?

>> Opdeelbare zaal met uitzonderlijke akoestiek.

>> Duurzame locatie met een authentieke touch.

>> Groot buitenterrein voor festivalsetting.

>> Ondersteuning en invulling op maat op gebied van geluid, licht, beeld, inrichting & catering.

Jou event bij EM2

Als allround evenementenlocatie specialiseren wij ons dus niet enkel in corporate events. Je kunt ook onze zaal huren voor (bedrijfs)feesten, bruiloften of showcases. Naast onze grote zaal hebben wij ook ons voorcafé met heuse zitkuil en natuurlijk ook onze prachtige festivaltuin met buitenpodium. Kijk hieronder naar de verschillende manieren waarvoor je onze zaal kunt huren.

Zoek je nog een leuk extraatje voor je buitenevenement? Vraag dan naar onze dieren, we hebben namelijk drie hele lieve varkens én kippen!

Meer Info

Ben je opzoek naar wat meer inhoudelijke informatie over de ruimtes van EM2? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Voor een visuele voorstelling kun je onze foto’s en plattegrond bekijken en lees meer over onze cateringmogelijkheden.

Presentaties Groningen
Bedrijfsfeest Groningen
prikkelende en industriële locatie
zaal huren groningen