Duurzame evenementenlocatie: jouw event bij EM2

EM2 is een veelzijdige evenementenlocatie met duurzaam oogpunt. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor congressen maar ook voor (bedrijfs)feesten, bruiloften en zelfs (boek)presentaties! Lees meer over wat onze duurzame evenementenlocatie kan bieden voor jouw evenement.

Duurzame evenementenlocatie

EM2 is dé locatie als je op zoek bent naar een duurzame twist aan je evenement. Zo zijn wij de eerste, en tot nu toe enige, duurzame evenementenlocatie in Europa dat door zelfvoorzienend is in energie opwekking én opslag door middel van zonnepanelen. Bij EM2 kan je dus een energieneutraal evenement organiseren.

Daarnaast werken wij onder andere met lokale leveranciers, gebruiken we geen wegwerpplastic en blijven we zoeken naar nieuwe manieren om meer bij te dragen aan een groen heden en een groenere toekomst.

Wat vind je allemaal bij EM2?

Binnen:

>> Unieke concertzaal met balkon met grote bar

>> Sfeervol voorcafé met ware zitkuil en kleine bar

Buiten:

>> Festivaltuin met hangmatten, loungebanken, biertafels, lange eettafels en statafels
>> Stretchtent voor overkapping of break-out ruimte

>> Open terras en schaduwplekken

>> Vuurschalen

>> Buitenbar met optie tot cocktailbar

>> Buitenpodium met licht en geluid

>> Onze EM2 kippen en varkens (op aanvraag laten we deze los rondlopen)

Zowel binnen als buiten kunnen we de verschillende ruimtes en area’s omtoveren tot iedere setting die gewenst is voor jouw evenement. We beschikken over professionele licht- en geluidsystemen, perfect voor live-muziek of dj’s. Van festival-achtige evenementen tot diners bij kaarslicht, bij ons is er veel mogelijk!

Benieuwd naar de catering mogelijkheden? Lees dan verder!

Bekijk de verschillende mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Lees meer over onze duurzame evenementenlocatie en hoe we dit realiseren.

Minder milieu impact maken? Ook de duurzame kant van uw bedrijf of organisatie extra benadrukken? Dan zijn wij de uitgelezen duurzame evenementenlocatie hiervoor! Ook zijn we benaderbaar voor lezingen en advies over duurzaam ondernemen en bouwen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.