Eten & Drinken

! WIJ BLIJVEN VOORLOPIG DICHT !
Ondanks de aangekondige versoepelingen van 25 januari blijft het restaurant voorlopig dicht. De verkoop van pizza’s is een leuke bijkomstigheid in de zomer en met evenementen, maar heeft voor ons momenteel geen prioriteit. We hopen jullie in het voorjaar weer op inloop-basis te mogen ontvangen.

Bij EM2 zit je goed. Voor muziek én eten. 
Je kan aan het eind van de middag aanschuiven voor een borrel, blijven hangen voor een pizzaatje en doorrollen naar een concert of clubavond. Of kom voorafgaande je concert lekker bij ons eten!

We hebben een Italiaanse steenoven gebouwd die wordt opgestookt met hout. Uit dit brandende hart van de keuken rollen houtoven pizza’s. Daarnaast serveren we uiteenlopende borrelhapjes. Regionale producten staan daarbij centraal. Zo wordt het meel voor het pizzadeeg gemalen door een molen in de provincie en komt de kaas op de borrelplank uit Onstwedde.

Ook kan je bij ons terecht met grote groepen zoals borrelen met collega’s of je verjaardag vieren. Kijk eens in de agenda, wellicht zit er nog wat tussen om er aan vast te plakken.

Indien er een concert of clubavond is hanteren we de volgende tijden:

17.00 – 20.00 
Opening Restaurant – Je kan hiervoor reserveren of langs komen op de bonnefooi. Ook grote groepen kunnen een gedeelte reserveren.

20.00 
De keuken sluit // Aanvang van de concert bezoekers.
Kom je alleen eten? Je kan nog blijven zitten tot 21.00. Of koop nog een kaartje aan de deur.

21.00
Start concert // clubavond. 
Gasten zonder entree ticket wordt gevraagd er een eind aan te breien.  

IVM huidige corona maatregelen zijn wij VOORLOPIG GESLOTENHoutoven Pizza's Groningen
borrelen suikerunieterrein
Houtoven Pizza Groningen
Terras Groningen
borrelen Groningen