Eten & borrelen EM2


Wij verwelkomen je graag deze zomer in onze Secret Garden! Vanaf 27 mei. Elke zaterdag & zondag. Je kan aan het eind van de middag aanschuiven voor een borrel, blijven hangen voor een pizzaatje en genieten van muziek. Onder het motto: eet. drink. leef.

Stel je voor: de zon schijnt, de geur van versgebakken pizza vult de lucht en een paar heerlijke deuntjes zorgen voor de perfecte sfeer. Onze Secret Garden is een stadsoase van groen waar je met jouw vrienden ontspant, nipt aan je drankje en smult van je pizza.

Opening Secret Garden // Elke zaterdag & zondag
Ongedwongen genieten aan het randje van de stad! Ontdek en vind onze Secret Garden! Zaterdag vanaf 16:00 uur & zondag vanaf 14:00. DJ, borrelen en chillen in de tuin.

Food

We hebben een traditionele Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Uit dit brandend hart van de keuken rollen pizza’s die je smaakpapillen laten jubelen. Daarnaast serveren we uiteenlopende borrelhapjes, hierbij staan regionale producten zoveel mogelijk centraal. Zo wordt het meel voor het pizzadeeg gemalen door een molen in de provincie en komt de kaas op de borrelplank uit Onstwedde.

Groot gezelschap?

Ook met een groot gezelschap kan je bij EM2 eten en drinken; kom langs om te borrelen met collega’s of je verjaardag te vieren. Kijk direct even in de agenda, wellicht staat er nog iets leuks op het program om er aan vast te plakken! Groep groter dan 6? Dan graag even contact met ons opnemen.

Houtoven Pizza's Groningen
borrelen suikerunieterrein
eten en drinken bij EM2
Terras Groningen
borrelen Groningen