Eten & borrelen bij EM2


Ongedwongen genieten aan het randje van de stad! Ontdek onze Secret Garden. Een stads-oase van groen met verschillende terrassen, hoekjes en hangmatten. Schuif aan voor een borrel, blijf hangen voor een pizzaatje en rol door naar een concert of clubavond. We hebben genoeg mooie plekjes voor een date of een club vrienden, familie of collega’s.

Good Food

We hebben een traditionele Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Uit dit brandend hart van de keuken rollen pizza’s die je smaakpapillen laten jubelen. Daarnaast serveren we uiteenlopende borrelhapjes. Hierbij staan regionale producten zoveel mogelijk centraal. Zo wordt het meel voor het pizzadeeg gemalen door een molen in Joeswerd en komt de kaas op de borrelplank uit Onstwedde en bij de geitenboer om de hoek. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers.

WINTER OPENINGSTIJDEN

We leven hier met de seizoenen. Vanaf oktober zijn we niet meer standaard elk weekend geopend. Alleen voorafgaande concerten, of als we een vrije avond hebben. Binnen hebben we gezellige zithoekjes en kan je eten op het balkon onder het schijnsel van de discobol. We hebben een spelletjes box, of neem vooral zelf je favouriete bordspel mee.

De avonden dat we open zijn:
Zondag 12 november, v.a. 17:00 ( voorafgaande concert Wild Romance)
Zondag 19 november, va. 17.00 // Pizza Party
Zaterdag 25 november, v.a. 17:00 // Pizza Party
Zondag 26 november, v.a. 17:00 // Pizza Party
Zaterdag 2 december, v.a. 18:00 ( voorafgaande concert Vive La Fete)
Zaterdag 9 december, v.a. 18:00 ( voorafgaande concert La Pegatina)

Ook met een groot gezelschap kan je bij EM2 eten en drinken; kom langs om te borrelen met collega’s of je verjaardag te vieren. Kijk direct even in de agenda, wellicht staat er nog iets leuks op het program om er aan vast te plakken! Groep groter dan 6? Dan graag even contact met ons opnemen.

Houtoven Pizza's Groningen
borrelen suikerunieterrein
eten en drinken bij EM2
Terras Groningen
borrelen Groningen