Eten & borrelen bij EM2 - EM2 Groningen
^

Eten & borrelen bij EM2

Ongedwongen genieten aan het randje van de stad! Ontdek in de warme maanden onze Secret Garden. Een stads-oase van groen met verschillende terrassen, hoekjes en hangmatten. Schuif aan voor een borrel, blijf hangen voor een pizzaatje en rol door naar een concert of clubavond. We hebben genoeg mooie plekjes voor een date of een club vrienden, familie of collega’s.

WINTER OPENINGSTIJDEN // MOMENTEEL IS ONS RESTAURANT GESLOTEN
We leven hier met de seizoenen, vanaf oktober zijn we niet meer standaard elk weekend open. Alleen voorafgaande aan concerten of als we een vrije avond hebben! Binnen hebben we gezellige zithoekjes en kan je op die avonden eten op het balkon onder het schijnsel van de discobal. We hebben een uitgebreide spelletjesbox, maar voel je vrij om zelf je favoriete bordspel mee te nemen!

ZEKER ZIJN VAN EEN PIZZA? RESERVEER!
We werken met een houtoven waardoor we een maximale capaciteit per avond hebben. Dus ook in de winter geldt; zeker zijn van een pizza? Reserveer dan!

GOOD FOOD

We hebben een traditionele Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Uit dit brandend hart van de keuken rollen pizza’s die je smaakpapillen laten jubelen. Daarnaast serveren we uiteenlopende borrelhapjes. Hierbij staan regionale producten zoveel mogelijk centraal. Zo wordt het meel voor het pizzadeeg gemalen door een molen in Joeswerd en komt de kaas op de borrelplank uit Onstwedde en bij de geitenboer om de hoek. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers.

GROOT GEZELSCHAP?

Ook met een groot gezelschap kan je bij EM2 eten en drinken; kom langs om te borrelen met collega’s of je verjaardag te vieren. Kijk direct even in de agenda, wellicht staat er nog iets leuks op het programma om er aan vast te plakken! Kom je met een groep van groter dan 6? Dan graag even contact met ons opnemen.
pizza
borrelen suikerunieterrein
pizza
Terras Groningen
borrelen Groningen
Houtoven Pizza's Groningen