Catering bij EM2 - EM2 Groningen
^

Catering bij EM2

Tijdens onze op maakt gemaakte evenementen verzorgen wij ook met liefde op maat gemaakte catering. Wij werken samen met lokale leveranciers en streven naar laagdrempelige, kwalitatieve en vooral smakelijke catering.

Kies bijvoorbeeld voor onze verse zuurdesem-pizza’s uit de houtoven met een bijpassend salade-assortiment of voor een van onze externe partijen. Veel is mogelijk dus aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Good Food

We hebben een traditionele Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Uit dit brandend hart van de keuken rollen pizza’s die je smaakpapillen laten jubelen. Daarnaast serveren we uiteenlopende borrelhapjes en bijgerechten. Hierbij staan regionale producten zoveel mogelijk centraal. Zo wordt het meel voor het pizzadeeg gemalen door een molen in Joeswerd en komt de kaas op de borrelplank uit Onstwedde en bij de geitenboer om de hoek. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers.

Catering Op Maat

Naast onze eigen catering bieden wij ook opties voor samenwerkingen met externe partijen. Denk aan robuuste barbecues op open vuur of een ouderwetse ijsco-kraam als dessert. Voor grote (diner) catering werken wij graag samen met De Smaak (van het Noorden).

We denken graag met je mee dus laat vooral je wensen aan ons weten, dan vinden wij een gepaste optie! We bieden een scala aan opties aan voor elke gelegenheid.

>> Koffiemomenten met Groningse Knols koek en vers fruit

>> Luxe lunch met verse salades, belegde broodjes en fruit of individuele lunchpakketjes

>> Uitgebreide borrelplanken met lokale kazen, Italiaanse vleeswaren, olijven en meer

>> Tafelsnacks voor de lekkere trek

>> Houtoven zuurdesem-pizza’s met gevarieerde toppings

>> Deluxe saladebuffet en andere bijgerechten

>> Late-night-snacks voor in de late uurtjes

Wil je uitgebreid dineren of misschien een wat lossere setting? Wij hebben verschillende opties voor zowel binnen als buiten.

>> Dineren aan (lange), gedekte tafels

>> Buffet-style diner

>> Walking diner

>> Shared dining

>> Foodcounter-service

>> Foodtrucks/festival-style

Onze bar heeft een uitgebreid assortiment en er zijn verschillende combinaties mogelijk. Van klassieke bieren, heerlijke huiswijnen en verschillende frisdranken tot lokale drankjes en tongstrelende cocktails. Vraag naar de opties via de offerte-knop of neem contact met ons op!