Uw zakelijke event bij EM2 - EM2 Groningen Groningen
^

Uw zakelijke event bij EM2

Wilt u een congres, presentatie, lezing of zakelijke (netwerk)borrel organiseren op een plek die net even anders is? EM2 is dé ideale plek voor een zakelijk evenement. We bieden een prikkelende omgeving met een duurzaam karakter.

Bij EM2 denken we graag mee over de invulling van uw zakelijke event. Altijd professioneel én met een persoonlijke touch. We bieden ondersteuning op verschillende vlakken om uw boodschap zo optimaal mogelijk over te brengen. 

We bieden:

Zitplek tot 300 personen
De grote zaal biedt ruimte voor 250 zittende personen en daarnaast is er op de vide (balkon) zitgelegenheid voor nog eens 50 mensen. De grote zaal is door de aanwezigheid van een groot scherm ideaal voor presentaties. Maar ook voor kleinere zakelijke evenementen is EM2 een geschikte locatie. Het voor-café is een sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en daardoor ideaal voor een vergadering, spar-sessie en (netwerk)borrel. 

In groepen uiteen gaan
Het gebouw kan worden opgedeeld in verschillende ruimtes. Naast de grote zaal is er ruimte op de vide en in het voorcafé. Dit biedt de mogelijkheid om uiteen te gaan in groepen. Ook kan er gebruik worden van andere ruimtes op het Suikerunieterrein als satellietlocaties.

Technische ondersteuning
Wij hebben alles in huis om u de nodige technische ondersteuning te kunnen bieden. Denk hierbij aan beeld, geluid, verlichting, podium- en zaalopstellingen. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van partners die u tijdens uw event geheel kunnen ontzorgen. 

Duurzaam karakter
Groene ambities? Duurzaam ondernemen en groene innovaties staan hoog op onze agenda. Zo is de EM2 duurzaam gebouwd (cradle-to-cradle principe) en is er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Benieuwd naar wat wij nog meer doen rondom duurzaamheid? Lees er hier meer over. 

Akoestiek
Dankzij de speciaal gebouwde wanden beschikt EM2 over een erg prettige akoestiek. Dit zorgt er niet alleen voor dat het luisteren aangenaam is, het verfijnt daarmee ook nog eens de boodschap van uw evenement.

Catering
Lunch, borrelhapjes, houtoven pizza’s of een BBQ? Wij hebben een eigen keuken en kunnen voorzien in uitgebreide catering. Daarnaast werken we met vaste cateraars. In onze keuken is duurzaam en regionaal de rode draad.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij begrijpen als geen ander dat ieder evenement uniek is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over de inrichting van het evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op door te bellen naar 06 23 91 90 26.

.