Lezing, Congres & Symposium

EM2 is een ideale locatie voor een congres, lezingen, presentatie of symposia. Overdracht van kennis, motiveren van mensen en inspireren tot nieuwe inzichten zijn belangrijke zaken. Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken om uw boodschap zo optimaal mogelijk te laten overkomen.

AKOESTIEK

Dankzij de speciaal gebouwde wanden beschikt EM2 over een erg prettige akoestiek. Dit zorgt er niet alleen voor dat het luisteren aangenaam is, u verfijnt daarmee ook nog eens uw boodschap.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Wij  hebben, samen met onze partners, alles in huis om u van de nodige technische ondersteuning te voorzien. Denk hierbij aan beeld, geluid, podium en zaalinrichting. Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor grote opstellingen tot 350 personen (zittend).

NETWERKBORREL

Een belangrijk onderdeel van de integratie van nieuwe kennis is het delen van inzichten met collega’s of gelijkgezinden. Een informele setting en een hapje en een drankje zetten aan tot een goed gesprek en het doorpraten  van idee├źn. Wij verzorgen dit graag!

DUURZAAM KARAKTER

Veel bedrijven en organisaties nemen hun bedrijfsproces onder de loep om een duurzame omslag te bewerkstelligen. Wij zijn bij uitstek een duurzame locatie en kunnen jullie ‘groene’ boodschap en toekomstvisie nog eens extra benadrukken.

Deze partijen hebben we onder andere al mogen ontvangen :