SPECIFICATIES

Het EM2 gebouw is ontworpen om ruimte te kunnen bieden aan een breed scala van evenementen. De basisafmetingen van de zaal zijn 15 x 40 meter. Het is mogelijk te werken met een modulair systeem; de zaal kan naar wens verkleind worden.

Ruimtes

Voor-café
Het voor-café is een sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en plek voor maximaal 150 personen. Het voor-café zeer geschikt voor vergadering, spar-sessies, bruiloften en borrels. 

Middenzaal
De middenzaal is het hart van EM2. Hier bevindt zich een grote bar, ideaal voor een groot feest. Deze kan uiteraard in combinatie met het voor-café worden ingezet. Om de de zaal heen is een balkon met zicht op het podium. Dit balkon kan bijvoorbeeld worden ingezet als VIP-gedeelte. 

Gehele zaal
De gehele zaal, inclusief balkon, heeft een totale vloeroppervlakte van 800 m2. Geschikt voor 1000 personen staand of 450 zittende personen.

Buitenterrein
Om het gebouw heen is veel ruimte. We hebben een terras en een tuin van 4000 m2. Het totale EM2 evenementen terrein is ongeveer 7000m2. Van een sfeervol bedrijfsfeest in festivalsetting, tot een ongedwongen BBQ. Er is ruimte voor iedere wens. Echt groots aanpakken? Het festival terrein van het Suikerunie terrein kan ook ter beschikking worden gesteld. 

Oppervlakte

Specificaties

borrelplek EM2 Groningen
grote zaal Groningen
Open bar Groningen
Presentatie locatie Groningen
Buiten locatie Groningen