Sluiten

ROUTE & PARKEREN

Route & parkeren Suikerunie terrein EM2 Groningen voor op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Parkeren bij EM2 is gratis!

LET OP! FIETS EN AUTO HEBBEN VERSCHILLENDE ROUTES!

Met de fiets
–> Navigeren (google) op Energieweg 10

Volg vanuit het centrum het Hoendiep naar de McDonalds. Steek over en fiets achter het benzinestation langs en blijf het Hoendiep volgen totdat je bij de fietsbrug bent. Aan de overkant van het water kom je aan op het Suikerunie terrein. Voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vindt je de EM2.

Met de auto
–> Navigeren op Suikerlaan 6 (NB niet alle navigaties erkennen dit nieuwe adres. Probeer anders in te voeren op Google.)

De EM2 is gelegen aan de ring van Groningen. Vanaf Julianaplein de ringweg (N 370) richting Zuidhorn en neem de 2e afslag “Hoendiep”. Onder aan de afslag de 2e afslag van de rotonde. Op het Suikerunie terrein doorrijden richting gebouw of fabriekspijp. De EM2 bevindt zich aan de linkerkant.

Met het openbaar vervoer
Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte: Atoomweg. Oversteken naar pompstation en het kanaal volgen. De ingang is bij Energieweg 10, hier is hier enkel een loop- en fietsbrug. Aan de overkant van het water voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je de EM2.

Parkeren
Parkeren is gratis. Gelieve achter het pand of op de aangegeven plekken je vehikel te plaatsen. Bij grote evenementen kan het zijn dat er een parkeerbeleid is opgesteld. Instructies volgen.