RESTAURANT

Wat staat er op de kaart?

We hebben een Italiaanse steenoven gebouwd die wordt opgestookt met hout. Uit dit brandende hart van de keuken rollen houtoven pizza’s en ovenverse broodjes. Regionale producten staan daarbij centraal. Zo komt het meel voor het pizzadeeg uit de pronvincie en de kaas uit Onstwedde.

Geen 1001 soorten pizza’s maar een simpele kaart met een paar uitblinkers van pizza’s en wisselende ‘specials’. Ook hebben we borrelplanken en kleine gerechten voor elk moment van de dag en avond.

Aan het deeg wordt heel wat aandacht gegeven: we doen aan 24uurs rijzing en er wordt gebruik gemaakt van zuurdesem. Dit levert een unieke smaak op en geeft een extra hartige bite aan de bodem. Van het overgebleven deeg worden broodjes gemaakt. De beste pizza’s van Groningen? Je hoort het ons niet zeggen, maar we hebben het al veel horen zeggen! Probeer het zelf maar..

Wij werken uitsluitend met dagverse producten. Zoveel mogelijk lokaal en regionaal.