RESTAURANT

Bij EM2 zit je goed. In de tuin, op de patio of binnen boven bij onze prachtige vide. Ruimte zat. Met houtoven pizza’s, lekkere hapjes en geweldige cocktails van The Stockroom. Welkom op je vakantie!

Openingstijden

Donderdag: 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag : 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag : 16.00 – 00.00 uur
Zondag. : 14.00 – 21.00 uur
*De keuken is open tot 21.00 uur

Wat staat er op de kaart?

We hebben een Italiaanse steenoven gebouwd die wordt opgestookt met hout. Uit dit brandende hart van de keuken rollen houtoven pizza’s en ovengerechtjes. Regionale producten staan daarbij centraal. Zo komt het meel voor het pizzadeeg uit de pronvincie en de kaas uit Onstwedde.

Geen 1001 soorten pizza’s maar een simpele kaart met een paar uitblinkers van pizza’s en wisselende ‘specials’. Ook hebben we borrelplanken en kleine gerechten voor elk moment van de dag en avond.

Deegman Anton gebruikt zuurdesem in het deeg, wat een extra bite geeft aan de bodem. Van het overgebleven deeg worden stokbroodjes gemaakt. Omdat het deeg lekker heeft kunnen rijzen komt de zuurdesem smaak nog meer naar voren wat onze broodjes op de borrelplank een unieke smaak geeft. Kruidenboter, ingelegde groenten en de tomatensalsa: allemaal zelf gemaakt!

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!