Over EM2 - EM2 Groningen
^

Over EM2

EM2 is een unieke en duurzame evenementenlocatie op een bijzonder stukje Groningen. Op het Suikerunie terrein staat ons zinnenprikkelend gebouw met een uitmuntende akoestiek: het is dan ook meer dan geschikt voor livemuziek. Door de week is de ruimte beschikbaar voor besloten bijeenkomsten, in de weekeinden hebben we concerten, clubavonden, markten en meer. Kom en ontdek EM2 Groningen.

EM2 Groningen – Stadsoase

EM2 Groningen is een plek waar we op een nette manier graag buiten de lijnen kleuren en creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zijn dol op energie en inspireren graag. Bij EM2 kan veel, moet weinig en er is een hoop mogelijk. We zijn uitblinkers in professionele veelzijdigheid. In een toffe omgeving bieden we ruimte die we graag delen met anderen.

We zijn dan ook een ideale evenementenlocatie voor presentaties, congressen, teamdagen, bijeenkomsten, grote feesten en bruiloften. Bekijk hiervoor de pagina met verhuur mogelijkheden.

Op ons podium streven naar een brede culturele programmering met een eigen twist. In de zomer is ons terras geopend om te borrelen en serveren we houtoven pizza’s bereid met lokale ingrediënten. Op zwoele zomeravonden is EM2 Groningen dé plek om de zon achter de horizon te zien zakken. Je waant je bij in een heuse stadsoase, tussen groen en stad.