HUISREGELS

Ook bij ons geldt de Nederlandse wet. Dus geen discriminatie, intimidatie, wapens, (hard)drugs, illegale verkoop, alcohol voor minderjarigen etc. Daarnaast hebben we nog enkele huisregels opgesteld die wij van belang achten voor een fijn samenzijn.

De elf geboden van EM2

// Je betreedt het pand op eigen risico. De organisatie kan niet worden aangesproken op schade, verlies of diefstal van eigendommen, dit is inclusief eigen lichaam.

// Alleen toegang tot de ‘openbare ruimtes.’ Afgesloten ruimtes zijn verboden toegang.

// Instructies door personeel / beveiliging dienen altijd meteen opgevolgd te worden.

// Personeel en andere bezoekers dienen te worden gerespecteerd, ook in hun privacy. Dus geen foto’s en filmpjes van mensen die dat niet willen of deze ongevraagd delen op (social) mediakanalen.

// Geen eigen consumpties mee naar binnen of op het terras nuttigen.

// Slopen = Kopen. Bij diefstal of ander buitensporig gedrag wordt altijd de politie ingeschakeld.

// Kunst dient met respect te worden behandeld; afblijven dus.

// Voor de veiligheid van bezoekers en personeel hangen er bewakingscamera’s. Beelden worden alleen bekeken als er sprake is van een voorval.

// Flyeren of posters en stickers ophangen zonder toestemming is niet toegestaan.

// In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie c.q. de beveiliging over de te nemen maatregelen.

// Love, Peace & Happiness!

Bij overtreding heeft EM2 het recht om je de toegang te ontzeggen, ook in de toekomst.

Voor verhuurpartijen hebben we een uitgebreid reglement opgesteld. Alvorens er gebruik gemaakt wordt van de zaal dient de externe partij akkoord te zijn gegaan met de opgestelde overeenkomst.

Vragen? Neem gerust contact met ons op