Vive la Fête + WATERLEAF - EM2 Groningen
^

Vive la Fête + WATERLEAF

Datum: 02/12Deur open: 21:00
Prijs: €22,50Genre: Elektronisch, wave, rock

Dubbel Fête! Vive La Fête komt terug naar EM2 én vieren hun 25 jarig jubileum in Groningen!

Vive la Fête komt naar Groningen


Het Groningse publiek heeft de harten van deze top act weten te stelen. Voor hun 25-jarige jubileumtour MOEST de band dan ook naar het hoge Noorden komen. We zijn zeer vereerd deze Belgische helden te mogen ontvangen in onze grote zaal. 

Vive La Fête heeft ook een plekje in onze harten. Dit concert is in navolging van hun optreden in EM2 in april 2021. Dit eerste optreden na de Corona Lockdown zullen wij, het publiek, en ook de band niet snel vergeten. Een magische show waar alle opgekropte energie van jarenlang stilzitten in één keer tot uitbarsting kwam. 

Rockdiva Els Pynoo en ex-dEUS bassist Danny Mommens blazen je omver met hun dansbare electro rock. Met hun sexy en steamy sound zijn ze de hele wereld overgevlogen en hebben menig opvolgers geïnspireerd. 

We zijn zeer verheugd deze legendarische live-act te mogen ontvangen in onze grote zaal.

avec WATERLEAF

WATERLEAF is een Indie-Pop band uit het Hoge Noorden. WATERLEAF combineert bitterzoete dream pop met het hoekige randje van 80’s synths en drumcomputers. In hun catchy tracks zijn hints van eigentijdse bands (Electric Youth, Millie Turner, The Weeknd) en classics (Air, Kate Bush) terug te horen. De perfecte opwarmer voor een avond vol steamy pop en een ochtend vol spierpijn.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: €22,50 (excl. servicekosten)
Deur (indien voorradig): €27,50

Deur open: 21:00
Start WATERLEAF: 21:15
Start Vive La Fête: 22:30

Restaurant open: 18:00 – 20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!