STOCKROOM Roaring 20's Festival - EM2 Groningen
^

STOCKROOM Roaring 20’s Festival

Datum: 11/11Deur open: 20:00
Prijs: €22,50Genre: Roaring twenties

Rokerige ruimtes, glamoureuze kostuums, sfeervolle live-muziek en natuurlijk dé beste cocktails en dranken. Laat je meevaren 100 jaar terug in de tijd en laat je onderdompelen in het beste van de Roaring 20’s door de Stockroom bij EM2 op 11 november!

De Stockroom x EM2

Het waren barre tijden in de jaren 20 van de States, de drooglegging en wederopbouw na de eerste Wereldoorlog vroegen om creatieve oplossingen voor de levensgenieters van die tijd. Geheime feesten en cafés werden geopend waar men kon ontsnappen aan de grauwe wereld erbuiten. De Stockroom heeft met hun concept het gevoel van ontspanning naar een geheime, intieme, ontspannen en uitermate sfeervolle bar volledig omarmt.

Die classy entourage waar we allemaal van houden brengen we groots tot leven tijdens de Roaring 20’s bij EM2. De Stockroom brengt je de allerbeste cocktails gecombineerd met een prachtig live-programma en natuurlijk de ultieme, luxueuze 20’s vibe bij EM2. Dit is natuurlijk ook om een perfect excuus om een prachtige jurk of drie-delig pak uit de kast te trekken. Denk aan Great Gatsby of Peaky Blinders, maar dan met een onevenaarbare cocktail in je hand.

Tijdens het Roaring 20’s Festival vind je diverse cocktailbars met uiteenlopende kunstwerken aan drankjes, don’t miss out!

TICKETS & TIJDEN

Stockroom Festival: 20:00 – 02:00

Dresscode: Roaring 20’s

Tickets (prijzen beginnen bij de basis entree met eventuele extra’s, cocktails gedurende de avond kosten €7,50 per stuk)

BRONZE (entree) €22.50

SILVER (entree +3 cocktails) €40.00

GOLD (entree +5 cocktails + Bottle Stockroom Genever) €85.00