SOULFUL SUNDAY ✰ Soulvibration - EM2 Groningen
^

SOULFUL SUNDAY ✰ Soulvibration

Datum: 30/04Deur open: 16:00
Prijs: €10+feeGenre: Soul, 60's, 70's

Soulvibration met special guest: Roon Staal

DAt wordt weer swingen! We beginnen deze zondag middag met Soulvibration uit Groningen. Ze spelen soul uit de jaren 60 en 70. Alle hits komen voorbij. Denk aan covers van Aretha Franklin, Otis Redding en The Trammps met nummers zoals Shout en Disco Inferno. Maar liefst 4 zangeressen, een trombonist, trompettist, 2 saxofonisten, een gitarist, een piano player, een bassist en een drummer werken zich swingend uit de naad om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen en om de EM2 om te toveren tot een ware soultempel. Deze worden ten gehore gebracht door de 12 koppige band “Soul Vibration”, bestaande uit 4 zangeressen, een trombonist, trompettist, 2 saxofonisten, een gitarist, een piano player, een bassist en een drummer.

Voor deze tweede editie pakt de band uit met een Roon Staal als special guests. Roon Staal, de neef van Ede Staal, is componist en muzikant die de hele wereld is overgevlogen. Deze zondag versterkt hij de band met piano. 

Tijdens en na het concert is de keuken vanaf 17:00uur geopend en kan er ook gegeten en gedronken worden op de eerste verdieping van de EM2.

TICKETS & TIJDEN


Voorverkoop: €10,- (excl. servicekosten)
Deur: €15

Restaurant open: 17:00-20:00

Deur open: 16:00
Start band: 17:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

We werken deze avond via counterservice, zo kun je je pizza bestellen en vers van de pers ophalen aan de bar. Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!