Jimmy Rosenberg Trio ✰ Night of Gypsy Jazz - EM2 Groningen
^

Jimmy Rosenberg Trio ✰ Night of Gypsy Jazz

Datum: 08/07Deur open: 20:00
Prijs: €22,50 // 27,50Genre: Gypsyjazz

Jimmy Rosenberg is terug. Na een geweldig concert in 2021, op het podium van EM2, komt deze tovenaar van de gitaar terug naar Groningen. Gypsy Swing warmen de zaal op voor een onvergetelijke avond.

Jimmy’s comeback

Één van de grootste muzikale geniën die in Nederland te vinden is en één van de laatste der Mohikanen die op een dergelijk hoog niveau het gypsyjazz genre bespeeld.


Muzikaal aan de top, onnavolgbaar maar ook een gekweld kunstenaar. Jarenlang is Jimmy buiten beeld geweest maar na decennia van afwezigheid lijkt de tijd dan eindelijk rijp voor een voorzichtige come-back. Als zijnde Rosenberg Trio staat er een kleine tour in de planning.


EM2 heeft de eer om één van deze exclusieve concerten te mogen verzorgen. Een unieke kans om de liefde voor muziek in al zijn puurheid met jullie te delen.


“Vingervlug toverwerk”, “muziek die door je ziel snijdt”, “het swingt de pan uit”, “een muzikaal unicum”.

Gypsy Swings

Maak je klaar om meegesleurd te worden door de opzwepende sound van Gypsy Swings, de vurigste gypsyjazzband uit Groningen! Dit dynamische viertal, bestaande uit gitarist Ronald Kamphuis, gitarist Hendrik Jan de Jong, pianist Jasper Blokzijl en contrabassist Michael Nieuwenweg, brengt een ongekende dosis energie en passie naar het podium.

Of je nu een liefhebber bent van jazz, gypsy of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale ervaring, Gypsy Swings is de band die je niet mag missen. Bereid je voor om weggeblazen te worden door de gepassioneerde en meeslepende muziek van deze getalenteerde groep muzikanten. Gypsy Swings brengt de essentie van gypsyjazz naar het heden en creëert een sfeer die je nog lang zult koesteren.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 22,50,- (excl. servicekosten)
Deur: € 27,50,-

Deur open: 20:00
Start voorprogramma: 20:30

Start Jimmy Rosenberg: 21:30

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!