Sluiten

HOP! Into the Grain CRAFT BEER FESTIVAL – ZATERDAG 25 MEI

25 mei, 2019, zaal open: 15:00 aanvang: eindtijd: 23:00
Prijs € 10,00

Het leukste en verrassende Craft Beer & Music Festival van het Noorden beleefd zijn tweede editie. 

Voor een beetje bierliefhebber is het zaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste en lekkerste brouwsels. Een bezoek aan Hop! Into the Grain is dan een must! Laat je tijdens de tweede editie van dit bierfestival verrassen door de op smaak en kwaliteit geselecteerde brouwerijen door de niemand minder dan de biergoeroe van Just In Beer.

Na het succes van vorig jaar vieren we natuurlijk ook dit bierfestijn bij EM2, de meest toffe en passende plek voor een Craft Beer & Music Festival! In een ongedwongen sfeer lekker van de diverse biertjes en fijne muziek genieten. Er is ook een mooi buitenterrein dat ruimte biedt voor diverse stands, terrassen en zithoekjes.

LINE-UP // LINE-UP //LINE-UP //LINE-UP

// CRAFT BEERS

De komende tijd zullen we in batches van 3 de namen bekend maken. Hier alvast een tipje van de sluier:

// Stanislaus Brewskovitch
“Because nothing epic happens drinking water”. These beer-evangelist from Enschede are on a mission to spread the word of good-craft-beer.

// Berging Brouwerij
Ongecompliceerd en toch bijzonder. Berging zet in op traditionele smaken opnieuw uitvinden en duurzame recepten ontwikkelen.

// Brouwerij Klein Duimpje
Meer dan 20 jaar brouw ervaring en meer dan 20 biertje op hun naam is ‘klein duimpje’ zeker geen kleine in het craft-beer-land.

// VandeStreek
De brouwers&broers van Van de Streek kun je midden in de nacht wakker maken om bier te brouwen – zo veel lol hebben ze er in. Deze brouw-gekkies spelen graag met nieuwe smaken en technieken en leveren bijzondere resultaten.

// Nevel Artisan Ales
Als enige brouwerij in Nederland legt Nevel zich volledig toe op bieren met gemengde en wilde gisten. De wilde gisten zorgen ervoor dat het bier verfrissend, droog en complex wordt.

// Doggerland Craft Cider
Ook de cider liefhebber kan zijn hart ophalen. Het charmante collectief van Doggerland Craft Cider komt met een breed assortiment van verschillende soorten Cider. Hun eigen ciders worden gemaakt van appels uit de regio en op pure wijze vervaardigd.

// KAIJU Beer (Australië)
In 2013 bestormde Kaiju het podium en haalden direct een medaille binnen voor een dubbele IPA. Inmiddels is hun lijst met bekroningen aardig lang, wat tevens geldt voor een zeer divers craft-beer-curriculum. We kijken hier uit naar wat ze meenemen van down under naar onze backyard.

// Moon Dog Craft Brewery (Australië)
Gewaagde combinaties met exotische resultaten kenmerken deze brouwerij. Ook de vormgeving van hun blikken is aardig noemenswaardig. Scoor een paar cans voor je collectie, er komt namelijk ook een stand met bier voor mee naar huis .

// Brouwerij Frontaal
Vorig jaar ook van de partij, en tot ieders genoegen zijn deze Brabo’s weer terug! De naam zegt het al. Frontaal staat voor rechttoe rechtaan; Wel kwaliteit, maar geen fratsen, dat scheelt. Dit betekend niet dat ze saaie biertjes maken. Zo zijn wij hier erg benieuwd naar de American Barleywine die 4 maanden heeft gerijpt op Tennessee bourbon vaten. Om maar wat te noemen.

♫ MUSIC

Electric Hollers
Electric Hollers staat voor een nieuwe generatie blues en rock artiesten uit Noord-Nederland. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit.

10.000 volt Blues Band

Blues and Beer, a poor men’s remedy. Klassiekers en eigen werk passeren de revu.

MORE BANDS T.B.A.

TICKETS // TICKETS // TICKETS // TICKETS

Koop nu je “Early Beer” ticket en verdien je eerste biertje alweer terug!

Online koop je hier
Early Beer € 10,00 (+ € 0,99 servicekosten) t/m 22 april
Normaal € 12,50 (+ € 0.99 servicekosten)

ꕥ Offline
Hard copy ticket bij Just in Beer € 12,50 (v.a. 22 april)
Aan de deur € 14,00

ꕥ Extra info:
Munten € 2,50 per stuk voor 15 cl.
Gratis bierglas bij entree, mee naar huis? => 1 muntje
Gratis eerste biertje!

ENGLISH // ENGLISH // ENGLISH // ENGLISH

HOP! Into the Grain!
The place to be for beer-lovers in the North of the Netherlands, with an surprising craft-beer and music line-up.
Hop is one of the most incredible plants mother nature gave to us. This festival is an honour for all the nice beers that are made of it. Quality and originality are the keys for the precisely picked breweries by beer-goeroe Just in Beer.

Together with the barn entourage of EM2, a nice garden and a fitting music, we shape the perfect place for your search for the perfect craft beer.