D'Orkest - EM2 Groningen
^

D’Orkest

Datum: 22/07Deur open: 21:30
Prijs: €12,50Genre: Wereldse muziek

D’Orkest uit Suriname bezoekt EM2 tijdens hun eerste tournee door Nederland. De achtkoppige band voert je mee door de swingende muziekstijlen van Zuid-Amerika en Suriname: van rock tot reggae, van funk tot indie.

Van Suriname naar Groningen

De bandleden geven met hun veelzijdige ‘culturele en muzikale roots’ een eigentijdse elektronische en eclectische sound aan een swingende traditie. Een waarschuwing is op zijn plaats, het wordt lastig om voeten, heupen, hoofd en armen op hun plaats te houden.

D’Orkest is inmiddels een begrip in Suriname en de band is er in relatief korte tijd in geslaagd met hun betoverende muziek een grote schare Surinaamse fans aan te trekken . Het eigen repertoire omvat liedjes die worden gezongen in het Portugees, Frans, Engels en Aukaans. De band kan met recht een ‘orkest’ worden genoemd met een zanger en zangeres, drie gitaristen, een bassist, drummer en saxofonist. Hun lang gekoesterde wens om in Nederland op te treden, gaat dit jaar eindelijk in vervulling. De band treedt onder meer op tijdens het Kwakufestival in Amsterdam. En wat is mooier om ze in de stad Groningen bij Em2 een podium te bieden om ons te laten genieten van een ongetwijfeld, onvergetelijk swingend optreden.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: €12,50,- (excl. servicekosten)
Deur: € TBA

Deur open: 21:00
Start band: 22:00

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!