Benefietconcert Stichting PlasBossinade - EM2 Groningen
^

Benefietconcert Stichting PlasBossinade

Datum: 11/06Deur open: 14:00
Prijs: €5,- // 2,50Genre: Soul, Funk

Benefietconcert van Stichting PlasBossinade bij EM2. Supershaker, de swingende coverband uit Groningen verzorgt het optreden.

Waarom organiseren wij een Benefietsconcert?

Als Stichting PlasBossinade ProBono hebben wij ons verbonden aan een langlopend project genaamd Omarm Groningen. Omarm Groningen is hét platform voor bedrijven, medewerkers, ondernemers en ondernemende mensen die sociaal-maatschappelijk van betekenis willen zijn. En het is dé plek waar maatschappelijke organisaties hun hulpvragen kunnen indienen.


Van Stichting Leergeld Groningen hebben wij de vraag gekregen om te helpen met het bedenken van een (structurele) oplossing voor hun fietsenproject in de gemeente Groningen. Het doel van dit project is dat alle basisschoolkinderen een fatsoenlijke fiets hebben, ook de kinderen waarbij vanuit huis geen geld beschikbaar is voor een fiets.


Om dit project een boost te geven hebben wij bedacht een Benefietsconcert te organiseren.


Donatie


Bent u niet in de gelegenheid om ons Benefietsconcert te bezoeken, maar wilt u wel een donatie doen? Dat is uiteraard mogelijk.


Bedrijven en personen die een donatie van minimaal € 250,- doen, komen in aanmerking voor een plek op het sponsorbord. Indien u dat wilt, verzoeken wij u vriendelijk ons uw bedrijfslogo of naam te mailen naar stichtingprobono@plasbossinade.nl. Uw logo of naam staat dan die middag op het sponsorbord vermeld.
www.plasbossinade.nl/probono

TICKETS & TIJDEN

Minimumdonatie van € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Iedereen die een bruikbare kinderfiets (nieuw of 2dehands) inlevert, krijgt gratis toegang (uiteraard voor het hele gezin).

Benefietconcert: 14:00-17:00

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!