ABBA ✰ Tribute Night - EM2 Groningen
^

ABBA ✰ Tribute Night

Datum: 18/05Deur open: 21:00
Prijs: €22,50Genre: Tribute, Disco, Pop

GIMME! GIMME! GIMME! Zaterdag 18 mei komt GGG met een tribute naar EM2 waar je geen nee tegen kunt zeggen. Een ode aan ABBA: Bell Bottoms, Platforms, lange manen en het epitoom van Disco en Pop uit de 70’s!

ABBA blijft tijdloos

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA is.

Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s; je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd.

GIMME! GIMME! GIMME! bestaat uit:
Belle Doron
Simone van Vugt
Amber Gomaa
Sebas van Olst
Paul Diersen
Matthijs Stronks
Jan Willem Kolkman
Robin Brinkman

We sluiten de avond af met een dansfeest met alle klassiekers van de 70ties & 80ties!

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 22,50,- (excl. servicekosten)
Deur: € 27,50,-

VAN TE VOREN ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje? Wij serveren ovenheerlijke houtoven pizza’s op ons terras in de zon of in de luwte van de Secret Garden.
Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid! Mail naar info@em2groningen.nl

Eten & borrelen: 18:00 – 21:00
Deur open: 21:00
Start band: 21:30

Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series’ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.