Opening Secret Garden - EM2 Groningen
^

Opening Secret Garden

Datum: 25/05Deur open: 16:00
Prijs: €10Genre: Ska, Punk, Polka, Klezmer, Wereldmuziek, Soul, Funk, Disco

Ja heur, EM2 is weer back in tuin! Vanaf 25 mei kan je in het weekend weer terecht bij je favoriete stek in Stad! Kom ongedwongen genieten aan het randje van de stad in onze festivaltuin.

Secret Garden EM2

Kom naar onze Secret Garden en waan je in een Piece-of-Paradise. Lekker weg, maar toch dichtbij! Laaf je in een hangmat in de tuin, kom knuffelen met de piggies of flirt je scheel op ons terras-in-de-avond-zon. Met elke zaterdag & zondag de chillste sounds gebracht door een keur aan Bands & DJ’s. 

Op het menu: Borrelhapjes, houtoven pizza’s, zomerse speciaal biertjes & fancy drinks, en dat alles met een lokale & duurzame touch! That’s us!

Openingsacte: De bloemetjes buiten zetten kunnen we niet alleen. Neem een plantje mee, wordt onderdeel van de EM2 festivaltuin en krijg een zomers aperitief van het huis om het terrasseizoen mee in te luiden!


Line-up

16:00 EM2 Open – Claim je spot in de Secret Garden!

17:00 Keuken Open – Versche houtoven zuurdesempizza’s, ontdek onze nieuwe kaart!

21:30 De Stokers – Melancholische polka punk, met een vleug klezmer en ska van je favo vagabonds!

23:00 Cosmic Club – Funky Disco, zwoele soul en world-sound, all in thee mix tijdens de club avond met Fleur Du Bonheur en Ries achter de draaitafel!

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop De Stokers & Club Avond: € 10,- (excl. servicekosten)
Tickets aan de deur: De Stokers € 15,- // Club Avond (v.a. 23:00) € 5,- aan de deur

ETEN?

Langskomen op de bonnefooi kan natuurlijk altijd, maar wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid! Kom je met een groep van groter dan 6? Dan graag even contact met ons opnemen.