De Stokers + Cosmic Club - EM2 Groningen
^

De Stokers + Cosmic Club

Datum: 25/05Deur open: 21:00
Prijs: €10Genre: Ska, Klezmer, Polka, Punk, Funk, Disco, World, Soul

25 mei openen we de Secret Garden met een grandioos programma. Je favoriete vagabonds, De Stokers, brengen het feest met hun manisch melancholische polka hoempapunk (ja da’s een beste mond vol..) en we rollen de nacht in met EM2’s Cosmic Club, een bovennatuurlijke dansavond.

Feesten en flaneren

De Stokers

De festivaltuin van EM2 luidt het terrasseizoen in zoals alleen EM2 dat kan. Met de meest bombastische, illegaal opgevoerde band die we konden vinden. De Stokers is op veel manieren te omschrijven, maar eigenlijk is het een band die je gewoon moet ervaren. Ongepolijste troubadours in de mix met melancholische circus polka punk met een vleugje klezmer en ska. Met hits als ‘Wie heeft de langste baard’ en ‘Koffie’ zijn nummers van De Stokers opzwepend, verrassend en vooral enorm catchy.

Cosmic Club

Klaar met de Poelestraat? Spice up your lijf met de spiksplinternieuwe club avond in EM2. Verlaat voor even het aardse bestaan en verlies je in kosmopolitische muziek: Funky Disco, zwoele Soul en Worldsound in de blender, gebracht door gepassioneerde DJ’s. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden, get connected op de plek die energie geeft.

DJ Fleur Du Bonheur // Ook wel bekend van Midsummernight & NYE! Met misschien wel de grootste collectie aan obscure disco- en funkvinyl is Fleur bijna deel van het meubilair van EM2.

DJ Ries // We’re keeping oldskool met Richard’s eclectische vinylcollectie, van funky tunes tot electro beats met een zomers randje.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop De Stokers & Cosmic Club: € 10,- (excl. servicekosten)
Tickets aan de deur: De Stokers € 15,- // Cosmic Club (v.a. 23:00) € 5,- aan de deur

16:00: EM2 open

17:00 – 21:00: Keuken open

18:00: Secret Garden DJ set

21:30: De Stokers

23:00: Cosmic Club – Ries

00:30: Cosmic Club – Fleur Du Bonheur

ETEN?

Langskomen op de bonnefooi kan natuurlijk altijd, maar wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid! Kom je met een groep van groter dan 6? Dan graag even contact met ons opnemen.