EM2 VIRTUAL VENUE

Vergaderingen, presentaties, webinars, congressen op afstand zijn nu aan de orde van de dag. In enkele gevallen is een samenkomst onvermijdelijk of is er de wens naar een opname die niet op eigen locatie kan worden gemaakt omdat deze niet toereikend is. Juist in deze tijd van afstand bieden wij een oplossing op maat.

De EM2 venue is een unieke sfeervolle ruimte die normaal gevuld is met concerten en evenementen. De specificaties van de zaal zijn ideaal voor een pop-up filmstudio voor bedrijven, instanties en organisaties die hun boodschap online of digitaal willen verkondigen. Te denken aan presentaties met verschillende sprekers, instructievideo’s, optredens of vergaderingen. Ook is de live stream studio geschikt voor kleine bijeenkomsten en repetities waarbij het houden van afstand van belang is.

De huidige tijd vraagt om moderne oplossingen. EM2 biedt de oplossing in de vorm van een Live Stream Studio. Van een simpele stream tot een volledig hybride evenement.

Laat u geheel ontzorgen voor een geweldig resultaat.

Wij werken samen met een team van specialisten. Zij bieden een professionele uitrusting inclusief camera werk en geluid. Ook kunnen zij begeleiding bieden in het ‘live’ gaan.

Wat bieden wij aan:

Het team van EM2 stelt de hoogste prioriteit aan een hygiënische omgeving. De geldende richtlijnen van RIVM/ veiligheidsregio Groningen zijn hierin leidend.

Neem Contact op voor een vrijblijvende offerte.
Starttarief va €750

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!