EM2 VIRTUAL VENUE - EM2 Groningen virtual venue
^

EM2 VIRTUAL VENUE

Vergaderingen, presentaties, webinars, congressen via livestream zijn nu aan de orde van de dag.  Onze Live Stream Studio biedt een oplossing.

De EM2 venue is een unieke sfeervolle ruimte die normaal gevuld is met concerten en evenementen. De specificaties van de zaal zijn ideaal voor een pop-up filmstudio voor bedrijven, instanties en organisaties die hun boodschap online of digitaal willen verkondigen. Te denken aan presentaties met verschillende sprekers, instructievideo’s, optredens of vergaderingen. Ook is de live stream studio geschikt voor kleine bijeenkomsten en repetities waarbij het houden van afstand van belang is.

De huidige tijd vraagt om moderne oplossingen. EM2 biedt de oplossing in de vorm van een Live Stream Studio. Van een simpele stream tot een volledig hybride evenement.

Voor de uitvoering werken wij onder andere samen met Gewoon.Live en Klabam. Zij bieden een professionele uitrusting inclusief camera werk en geluid. Ook kunnen zij begeleiding bieden in het ‘live’ gaan.

Wat bieden wij aan:

Starttarief v.a. €750,- excl.

De geldende richtlijnen van RIVM/ veiligheidsregio Groningen zijn leidend voor randzaken zoals catering.