Sluiten

CONGRES, LEZINGEN & SYMPOSIA

EM2 is een ideale locatie voor een congres, lezingen, presentaties en symposia. Overdracht van kennis, motiveren van mensen en inspireren tot nieuwe inzichten zijn belangrijk zaken.Wij bieden uw ondersteuning op verschillende vlakken om uw boodschap zo optimaal mogelijk te laten overkomen.

AKOESTIEK

Door de speciale wanden van EM2 hebben wij een mooie droge akoestiek. Dit maakt het luisteren fijn en verfijnt daarmee uw boodschap. Een slechte akoestiek werkt afleidend voor de luisteraar waardoor uw boodschap minder goed overkomt, dit wilt u natuurlijk zien te voorkomen.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

We voorzien u graag van de nodige technische ondersteuning. Denk aan beeld, geluid, podium en zaalinrichting. Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor groepen v.a. 20 personen tot 800 personen. Kijk hier voor meer specificaties.

NETWERKBORREL

Een belangrijk onderdeel van de integratie van nieuwe kennis is het delen van inzichten met collega’s of gelijkgezinden. Een informele setting, een hapje en een drankje zet aan tot een goed gesprek en het door-sparren van ideeën. Wij verzorgen dit graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EM2 is naast congresruimte ook geschikt als vergaderlocatie en als trouwlocatie