Sluiten

MOGELIJKHEDEN

EM2 biedt ruimte en energie. Dit delen we graag met anderen. Daarom is de zaal van EM2 geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Van openbare culturele activiteiten tot bedrijfsfeesten, congressen, seminars en trouwpartij. Veel is mogelijk. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijk goede akoestiek beschikt, kan je er makkelijk terecht voor intieme gelegenheden vanaf 20 personen tot grote bijeenkomsten, concerten en uitvoeringen tot 800 personen. Buiten het gebouw zijn zelfs evenementen tot 10.000 bezoekers mogelijk. Daarnaast is venue EM2 (gelegen aan de Westelijke ringweg Groningen) uitstekend met de auto bereikbaar en is er een grote (gratis) parkeerplaats. Indien gewenst verzorgt EM2 volledige cateringarrangementen. Van een eenvoudige lunch tot een luxe 5-gangen diner op een prachtig gedekte tafel. Daarnaast kan je bij ons terecht voor professioneel licht, beeld en geluid.

Wat wij geloven is dat jouw event pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. We denken mee, stemmen af en maken zichtbaar. Groots als het moet, klein als het is gewenst. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie. We doen aan groot en fijn. 

Ruimtes

EM2 voor-café

Sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en plaats voor 150 personen.
Door verloop in de vloer zeer geschikt voor presentaties en bijeenkomsten.

EM2 middenzaal

Het hart van de EM2 met een grote bar, ideaal voor een groot feest. Kan in combinatie met het voor-café worden ingezet.

Gehele EM2 ruimte

Als het achterste gedeelte erbij wordt getrokken is er een totale vloeroppervlakte van 600 m2. Geschikt voor 450 zittende personen en 800 personen staand.

Buiten bij EM2, terras, lounge-tuin, terrein.

Om het gebouw heen is veel ruimte. We hebben een terras en de tuin van 4000m2 biedt veel mogelijkheden. Van een sfeervol bedrijfsfeest in festivalsetting tot een ongedwongen BBQ. Veel is mogelijk.

Bekijk hier de online Verhuur Brochure.

Bekijk hier de online Plattegrond. 

Kijk hier als je opzoek bent naar een trouwlocatie of invulling van de personeelsborrel rondom de feestdagen.

Kijk hier voor meer informatie over specificaties of prijzen.

 

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.
Dan ontdekken we of we bij elkaar passen, prikken een datum en kunnen we meteen aan de slag.