ROUTE & PARKEREN

PARKEREN BIJ EM2 IS GRATIS! 

LET OP! FIETS EN AUTO HEBBEN VERSCHILLENDE ROUTES!

FIETS
Navigeren (Google) op Suikerlaan 6 / Energieweg 10

Volg vanuit het centrum het Hoendiep naar de McDonalds. Steek over en fiets achter het benzinestation langs en blijf het Hoendiep volgen totdat je bij de fietsbrug bent. Aan de overkant van het water kom je aan op het voormalige Suikerunie terrein. Voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je EM2.

AUTO
Navigeren op Suikerlaan 6 (NB niet alle navigaties herkennen dit nieuwe adres. Probeer het adres in te voeren op Google Maps navigatie)

EM2 is gelegen aan de ring van Groningen. Vanaf Julianaplein de ringweg (N 370) richting Zuidhorn en neem de 2e afslag “Hoendiep”. Onder aan de afslag de 2e afslag van de rotonde. Op het voormalige Suikerunie terrein doorrijden richting gebouw of fabriekspijp. EM2 bevindt zich aan de linkerkant.

OV
Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte: Atoomweg. Oversteken naar pompstation en het kanaal volgen. De ingang is bij Energieweg 10, hier is enkel een loop- en fietsbrug. Aan de overkant van het water voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je EM2.

PARKEREN
Parkeren is gratis. Gelieve achter het pand of op de aangegeven plekken je vehikel te plaatsen. Bij grote evenementen kan het zijn dat er een parkeerbeleid is opgesteld. Instructies volgen.