RESTAURANT
Wat staat er op de kaart?
We hebben een traditionele Italiaanse houtgestookte steenoven gebouwd. Uit dit brandend hart van de keuken rollen pizza’s en ovenverse broodjes die je smaakpapillen laten jubelen. Regionale producten staan hierbij centraal. Zo komt het meel voor het pizzadeeg uit eigen provincie en de kaas uit Onstwedde. En dat is niet alleen heel fijn, maar ook nog eens reuze lekker!
Ons aanbod is lekker overzichtelijk; geen 1001 soorten pizza’s maar een simpele kaart met een paar uitblinkers van pizza’s en wisselende ‘specials’. Ook hebben we borrelplanken en kleine gerechten voor elk moment van de dag en avond.
Aan het deeg wordt heel wat aandacht gegeven: we doen aan 24uurs rijzing en er wordt gebruik gemaakt van zuurdesem. Dit levert een unieke smaak op en geeft een extra hartige bite aan de bodem. Van het overgebleven deeg worden broodjes gemaakt. De beste pizza’s van Groningen? Je hoort het ons niet roepen, maar we hebben het al veel horen zeggen! Probeer het zelf maar..
Wij werken zoveel mogelijk met dagverse, lokale en regionale producten.
Volg jij ons al?