OVER EM2

WIJ ZIJN EM2.

Een uniek en duurzaam podium en evenementenlocatie op een bijzonder stukje Groningen. Een door onszelf ontworpen gebouw met de allerbeste akoestiek voor muziek.

Een plek waar we op een nette manier graag buiten de lijnen kleuren en creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zijn dol op energie en inspireren graag. Bij EM2 kan veel, moet weinig en er is een hoop dat mag. Uitblinkers in professionele veelzijdigheid.  In een toffe omgeving bieden we ruimte die we graag delen met anderen.

Naast de verhuur zijn we ook een podium voor openbare activiteiten waarin we streven naar een brede culturele programmering. In de zomer is ons terras regelmatig geopend voor lunch en borrel en kan je, terwijl onze minivarkentjes in de tuin wroeten, op zwoele avonden de zon achter de horizon zien zakken.
Check de agenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Zelf iets organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op: contact

Wees welkom in onze duurzame venue waar alles net even anders is. Stap bij ons binnen en laad je op.

Evenementen & Corona-virus: De maatregelen vanuit de RIVM & Rijksoverheid zijn leidend voor onze bedrijfsvoering. Indien de regels mbt bijeenkomsten & Horeca worden versoepeld of worden aangepast gaan wij door met de evenementen, al dan niet in aangepaste vorm. U kunt dus gerust offertes blijven aanvragen!

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!