Sluiten

MOGELIJKHEDEN ZAALVERHUUR

EM2 biedt ruimte en energie. Dit delen we graag met anderen. Daarom is de zaal van EM2 geschikt voor een breed scala aan evenementen. De evenementenlocatie van het Noorden.

Van openbare culturele activiteiten tot bedrijfsfeesten, congressen, seminars en trouwpartij. Veel is mogelijk. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijk goede akoestiek beschikt, kan je er makkelijk terecht voor intieme gelegenheden vanaf 20 personen tot grote bijeenkomsten, concerten en uitvoeringen tot 800 personen. Buiten het gebouw zijn zelfs evenementen tot 10.000 bezoekers mogelijk. Een veelzijdige evenementenlocatie voor een geslaagd evenement.

Indien gewenst verzorgt EM2 volledige cateringarrangementen. Van een eenvoudige lunch tot een luxe 5-gangen diner op een prachtig gedekte tafel. Daarnaast kan je bij ons terecht voor professioneel licht, beeld en geluid.

Wat wij geloven is dat jouw event pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. We denken mee, stemmen af en maken zichtbaar. Groots als het moet, klein als het is gewenst. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie. We doen aan groot en fijn. 

Bekijk hier de online verhuur brochure.