MOGELIJKHEDEN ZAALVERHUUR

EM2 biedt ruimte en energie. We zijn dan ook, mede door onze jarenlange ervaring, dé evenementenlocatie als het gaat om corporate events en zaalverhuur in Groningen. 

Evenementen & Corona-virus:
De maatregelen vanuit de RIVM & Rijksoverheid zijn leidend voor onze bedrijfsvoering. Indien de regels mbt bijeenkomsten & Horeca worden versoepeld of worden aangepast gaan wij door met de evenementen, al dan niet in aangepaste vorm. U kunt dus gerust een vrijblijvende offerte aanvragen!

Veel is mogelijk bij EM2. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijk goede akoestiek beschikt, kan je bij ons terecht voor intieme gelegenheden, als wel grote bijeenkomsten en concerten tot 800 personen. We hebben niet alleen een prachtige locatie, we kunnen ook ondersteuning bieden bij de invulling van jouw feest of evenement. Wat wij geloven is dat jouw evenement pas echt bijzonder wordt wanneer we samenwerken. Altijd professioneel en altijd met een persoonlijke touch. We doen namelijk niet aan massaproductie. We doen aan groot en fijn.

Wees welkom in onze duurzame venue waar alles net even anders is. Een zaalverhuurlocatie met een unieke industriële uitstraling. Neem contact op met een van onze event managers of stap gewoon bij ons binnen.

Dit is wat we doen:

We hebben een team van ervaren eventmanagers die je graag ondersteunen met het succesvol organiseren van jouw evenement.


Kijk hier voor aanvullende informatie:

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!