Live Stream & Film Studio

De huidige tijd vraagt om moderne oplossingen. EM2 biedt de oplossing in de vorm van een Live Stream Studio. Vergaderingen en presentaties op afstand zijn nu aan de orde van de dag. In enkele gevallen is een samenkomst onvermijdelijk of is er de wens naar een opname die niet op eigen locatie kan worden gemaakt omdat deze niet toereikend is. 

De EM2 venue is een unieke sfeervolle ruimte die normaal gevuld is met concerten en evenementen. Door het staken van de activiteiten staat de zaal leeg. De specificaties van de zaal zijn ideaal voor een pop-up filmstudio voor bedrijven, instanties en organisaties die hun boodschap online of digitaal willen verkondigen. Te denken aan presentaties met verschillende sprekers, instructievideo’s, optredens of vergaderingen. Ook is de live stream studio geschikt voor kleine bijeenkomsten en repetities waarbij het houden van afstand van belang is.

Wij werken samen met het team van Gewoon.live. Zij bieden een professionele uitrusting inclusief camera werk en geluid. Ook kunnen zij begeleiding bieden in het ‘live’ gaan.

Wat bieden wij aan:

Het team van EM2 stelt de hoogste prioriteit aan een hygiënische omgeving. De richtlijnen van RIVM zijn hierin leidend.

Neem Contact op voor een vrijblijvende offerte.
Starttarief va €750,- excl

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!