Sluiten

LICHT

Lichttechniek in de EM2

De EM2 beschikt over een uitstekende basislichtinstallatie. Als je op zoek bent naar helder werklicht, sfeerverlichting of feestverlichting, dan is dat standaard in de EM2 aanwezig. Het aangebrachte licht is geschikt voor kleinschalige evenementen, concerten, feesten tot 150 personen.

Is er behoefte aan meer, ander licht of speciale lichteffecten? Dit is in bijna alle gevallen geen probleem en zijn de mogelijkheden voor in de EM2 enorm. Wij werken graag met het voor ons al vele jaren beste lichtbedrijf van Groningen. Dit is voor ons de gerenommeerde firma Lichtpunt. Licht heel belangrijk om van een evenement een prachtig succes te maken in sfeer, beleving en veiligheid. In de zaal is veel mogelijk. De EM2 bezit genoeg krachtstroom aansluitingen om voor elk evenement aan de stroomvraag te voldoen. Ook zijn in het gehele dak tientallen ophangpunten gecreëerd, die geschikt zijn om zware techniek, waar dan ook in de zaal, op te heisen. Samen met dit grote voordeel in flexibiliteit, wordt het op deze wijze, veel beter mogelijk om preciezer maatwerk te leveren. Dit naar jou wensen en budget.

Voor meer informatie over een voor jou passend lichtplan in de EM2 kan je terecht bij Lichtpunt theatertechniek.

 

Lichtpunt Theatertechniek

Lichtpunt Theatertechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en installeren van betrouwbare lichtinstallaties. De meeste werknemers hebben hun oorsprong in het theater en hebben zich gespecialiseerd in het toepassen van hun kennis in musea, architectuur en kunst in de openbare ruimte. Door die specifieke kennis en ervaring zijn wij onder andere partner van Philips Entertainment, Martin, iGuzzini en CLS-LED.

Wij zijn er trots op om leverancier te mogen zijn van de grote musea in Nederland zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Museum voor Beeld en Geluid en het Drents Museum.
Voor een aantal gemeenten in Nederland levert en onderhoudt Lichtpunt de verlichting voor kunstwerken in de openbare ruimte.

Ook buiten Nederland heeft Lichtpunt ervaring met het leveren en installeren van verlichting. Het Toulouse Art Festival en Bread and Butter Berlijn zijn vaste klanten. Daarnaast verzorgde Lichtpunt de afstelling en programmering van “Galleria” (Seoul) en Sheikh Zayed Bridge (Abu Dhabi).

De medewerkers van Lichtpunt hebben ieder een eigen specialiteit. Alle medewerkers van Lichtpunt zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan het gereedschap dat wij gebruiken, maar ook aan de apparatuur die wij toepassen. Veiligheid én betrouwbaarheid staan bij ons voorop!