reserveren = oud - EM2 Groningen
^

reserveren = oud

Bij EM2 zit je goed. In de tuin, op de patio of binnen bovenop de vide. Ruimte zat. Met houtoven pizza’s, lekkere hapjes en geweldige cocktails van The Stockroom. Welkom op je vakantie!

Zeker zijn van een plekje?
=> Reserveer via onderstaand programma van Resengo
=> Mail naar info@em2groningen.nl
=> Bel of app 0623919026

RESERVEER HIER JE TAFEL

Met het Oog op de veiligheid

Wat staat er op de kaart?

We hebben een Italiaanse steenoven gebouwd die wordt opgestookt met hout. Uit dit brandende hart van de keuken rollen houtoven pizza’s en ovengerechtjes. Regionale producten staan daarbij centraal. Zo komt het meel voor het pizzadeeg uit de pronvincie en de kaas uit Onstwedde.

Geen 1001 soorten pizza’s maar een simpele kaart met een paar uitblinkers van pizza’s en wisselende ‘specials’. Ook hebben we borrelplanken en kleine gerechten voor elk moment van de dag en avond.

Deegman Anton gebruikt zuurdesem in het deeg, wat een extra bite geeft aan de bodem. Met het overgebleven deeg worden stokbroodjes gemaakt. Omdat het deeg dan lekker heeft kunnen reizen komt de zuurdesem smaak nog meer naar voren wat onze broodjes op de borrelplank een unieke smaak geeft. Kruidenboter, ingelegde groenten en de tomatensalsa: allemaal zelf gemaakt!

Even geen grote evenementen, wel (h)eerlijk eten


Door de maatregelen omtrent het indammen van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om voorlopig onze huidige activiteiten als evenementenlocatie te staken. We gooien de boel om. EM2 gaat zich bezighouden met voedsel en producten uit de regio Noord-Nederland. Passend bij de tijd waarin bewust consumeren van levensbelang is. Als het weer kan gaan we weer over op evenementen, maar tot die tijd storten we ons op voedsel. Zoveel mogelijk biologisch, duurzaam en vooral lekker. Het Noorden heeft heel wat goede boeren en bedrijven die topproducten maken. Dit gaat EM2 onder de noemer “Good Food” rechtstreeks naar de mensen brengen. Regionaal als het nieuwe normaal!

Foodhal van het Noorden

De “Foodhall van het Noorden” wordt dé plek waar boeren, producenten en consumenten uit Stad en Ommeland veilig samenkomen. Dit doen we door een pop-up voedselmarkt te beheren, gekoppeld aan een website. In het pand van EM2 slaan we producten op die mensen zowel online als offline kunnen bestellen. Per stuk, per kilo of in pakketvorm. 

Bestellen & meer info vind je op de website van EM2 Good Food.

Drive By Take Away & Restaurant

Naast de zogenaamde ‘Eetwaar’  biedt EM2 ook ‘ready made food’ aan. Een snelle hap maar dan zonder schuldgevoel. Pizza’s uit de steenoven, belegd met regionale producten en maaltijdsalades met dezelfde streekproducten als basis. Ook worden er lekkere drankjes uit de buurt aangeboden.

Openingstijden

Donderdag 17.00 – 22.00
Vrijdag 16.00 – 23.00
Zaterdag 16.00 – 00.00
Zondag. 14.00 – 21.00
*De keuken is open tot 21.00

Ben je zelf boer of producent en wil je graag partner worden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Evenementen & Corona-virus: De maatregelen vanuit de RIVM & Rijksoverheid zijn leidend voor onze bedrijfsvoering. Indien de regels mbt bijeenkomsten & Horeca worden versoepeld of worden aangepast gaan wij door met de evenementen, al dan dit in aangepaste vorm. U kunt dus gerust offertes blijven aanvragen!