Sluiten

GELUID & LICHT

Streven naar de ultieme moderne geluidsbeleving !

EM2 is gebouwd vanuit de gedachte een zaal neer te zetten met een hoogwaardige akoestiek. Een ruimte waarin het geluid van zowel sprekers dan wel muziek als prettig wordt ervaren. Om dit te bereiken zijn de wanden en het dak opgetrokken uit speciale geluiddempende platen en “zweeft” de houten vloer boven de grond doormiddel van rubberen dempers. Dit met resultaat dat de venue geluidstechnisch een unieke plek inneemt binnen Noord-Nederland.

GELUID

Voor producties tot 300 mensen verhuurt EM2 een professionele geluidsset. Dit is standaard met Dynacord hardware en Electro Voice speakers. Voor grotere producties (meer dan 300 bezoekers), of producties op maat, verwijzen we je graag door naar onze vaste partner in geluid: RentAmp.

De vaste producten van RentAmp zijn ‘ClairBrothers (KitCurve12+) en Labgruppen PLM series (PLM12k44 & PLM20k44). 

LICHT

De EM2 beschikt over een uitstekende basislichtinstallatie. Als je op zoek bent naar helder werklicht, sfeerverlichting of feestverlichting, dan is dat standaard in de EM2 aanwezig. Het aangebrachte licht is geschikt voor kleinschalige evenementen, concerten, feesten tot 150 personen.

Is er behoefte aan meer, ander licht of speciale lichteffecten? Dit is in bijna alle gevallen geen probleem en zijn de mogelijkheden voor in de EM2 enorm. Wij werken graag met het voor ons al vele jaren beste lichtbedrijf van Groningen. Dit is voor ons de gerenommeerde firma Lichtpunt.