WILD FESTIVAL – Session 1 & 2

Datum: 11/06

Genre: Food / Culinair / Wilde Gisting

Deze is er één voor de Bourgondiërs! Maak kennis met de wereld van de wilde gisting en dompel je smaakpapillen onder in een nieuw smaken spectrum.  Schuif aan bij dit minutieus samengestelde menu. Een corona-proof vervolg van het het Wild Festival dat eerder plaats vond.

During the weekend of June 11, 2021 we bring the worlds of wild beer, natural wine and cider together. Wild spontaneous fermentation is the central theme, combined with delicious food provided by nature.

Friday, 11th of June

Session 1 // 14.00 – 18.00

In addition to the menu with bottles of beer, wine and cider, you can order tastings, beer+food pairings and other beautiful wild products!
€15,-

Session 2 // 18.00 – 00.00

A Five course wild dinner with the best natural products!

The diner is a collaboration of De Wilde Slager, Wilde Wadoesters, Fermenthings, Basic Theory Ferments, Geitenhouderij Ter Veen and Dhana Choco.

You can expect: Charcuterie, sourdough bread, soup, seasonal vegetables, stuffed pitfire roasted wild boar, cheese and raw chocolat (subject to changes).
€48,-

Benieuwd?

Meer info op de website van Wild Festival.

Facebook Evenement.

Tickets koop je hier.

 

 

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!