Sluiten

WHAT’S BUZZIN! – ZATERDAG 16 MAART

16 maart, 2019, zaal open: 21:00 aanvang: 21:30 eindtijd: 03:00
Prijs € 10 (excl. servicekosten)

What’s Buzzin’ neemt je mee terug naar een tijd waarin muziek maken nog een ambacht was. Dampende rhytm & blues, wilde rock ‘n’ roll, roots en alleen de heetste soul, dat is wat er deze avond geserveerd wordt.

Georgina Peach and the Savoys
Gezegend met een heerlijk, authentiek stemgeluid brengt Georgina Peach een mix van rhythm & blues, zwoele soul en rock ’n roll van de bovenste plank. Ze krijgt op het podium gezelschap van The Savoys, een band die klinkt alsof ze linea recta uit het Motown of Stax van de jaren 60 zijn geteleporteerd.

CC Jerome
Al meer dan 20 jaar een gevestigde naam binnen de blues en 50′ rock ‘n’ roll scene. Jerome begon in de jaren ‘80 de succesvolle band The Bellhops, en speelde in de loop der jaren met giganten als: Chuck Berry, Billy Lee Riley, Johnny Powers, Mac Curtis, The Coasters, Lee Rocker, The Specials en nog veel en veel meer. Het aantal optredens dat deze muzikale held heeft gedaan is niet meer te tellen, maar CC Jerome heeft zijn voetsporen over heel Europa en America achtergelaten. Met zijn band CC Jerome’s Jetsetters heeft hij sinds 2007 een 3-tal fantastische albums uitgebracht.

DOLLTONES
Ruige maar swingende rock ’n roll en rockabilly van onze eigen Groningse bodem. De geluiden van een Stuwende bas en sensationele slide-gitaar worden aangevuld met catchy en maatschappelijke teksten. Dolltones deelde met plezier de backstage van bands als o.a. Bob Wayne en Peterpan Speedrock.

Friso Vinyl
Dé go-to-guy als het gaat om de originele soul, funk, jazz en rock ’n roll. Van oud naar nog ouder, Friso heeft de muziekdragers allemaal. Zoals de naam al doet vermoeden komt alles van de platenspeler bij deze vinylofiel. Dansen is nog nooit zo nostalgisch geweest.

VVK: € 10,- (+service kosten)
Deur: € 15,-
Deuren open v.a. 21.00 uur, eerste artiest 21.30 uur

Koop je tickets hier.

Kijk hier voor het Facebook event