Verkeerd verbonden met oa DEF-P + Beasty boys undercover

Datum: 07/01Deur open: 21:00
Prijs: €€12,50+feeGenre: HipHop

Verkeerd Verbonden bestaat uit producer en rapper MC STEF (OSSP), Das de Rijmmaniak en Def P . Het idee van MC STEF om een single met z’n drieën te maken is uitgegroeid tot een geheel album genaamd “Perceptie-Deceptie” (20-11-2020) o.a. bekend van de track “Muilkorf” waar ook een videoclip voor is gemaakt. Inmiddels hebben de mannen binnen een jaar tijd zelfs al een 2e album afgerond genaamd “Verboden Verbinding” (11-12-2021) welke overal te beluisteren is, en welke ook al videoclips heeft van de tracks “Geen QR Maar IQ” & “De Leugen Regeert” ft . Rocks.

Beasty boys undercover Van gruizige punk-rock tot rauwe hiphop classics, van de early 80’s tot de late 00’s. Beastie Boys Undercover zet de tent op zijn kop met een weergaloze vertolking van Beastie-knallers.
Een groep zeer ervaren muzikanten die even naadloos wisselt van een live-band naar een hiphop crew als de Beasties zelf. Undercoverkoning Loek Hauwert heeft hiervoor een te gekke band samengesteld voor een dampende avond vol Beastie-knallers. Met Fight For Your Right, No Sleep Till Brooklyn, Hey Ladies, Jimmy James, Sabotage, Sure Shot, Intergalactic, Make Some Noise en nog veel meer!

De band:
Loek Hauwert (Mark Foggo)
DJ Daan (Osdorp Posse)
Frans Molenaar (The Dublicators)
Boris Manintveld (The Upsessions / BOSS CAPONE)

Lotivation is een rasechte Amsterdammer uit de Jordaan die niets onder stoelen of banken schuift. Met het hart op de tong is deze Femcee al enige tijd te beluisteren op producties van OSSP / MC STEF, Skitzo en op beide Verkeerd Verbonden albums.

Flowëtisch is het ontbrekende puzzelstuk van de ideale wereld dat nu in deze verdoemenis rondzwerft. De ideale wereld zal nooit meer compleet zijn maar onze vlakte van vergetelheid is een stukje hoop van onschatbare waarde rijker. Flowëtisch is ongetwijfeld een gift in een landschap van een door waanzin gedreven enthousiasme.