Vegan Kerstmarkt - EM2 Groningen
^

Vegan Kerstmarkt

Datum: 17/12Deur open: 12:00
Prijs: € DONATIEGenre: Kerstmarkt

Ook dit jaar keert stichting The Green Shift terug met de vegan kerstmarkt. Dé 100% plantaardige kerstmarkt van Nederland! Net als voorgaande jaren kan je rekenen op een buitenruimte met gezellig knisperende vuurtjes, vegan glühwein, foodtrucks en warme chocolademelk.

The Green Shift Vegan Kerstmarkt

Een sfeervolle binnenruimte met een kerstmarkt, live muziek en genoeg ruimte om gezellig te zitten. Dé plek om te smullen van heerlijke vegan lekkernijen terwijl je daarnaast duurzame en (h)eerlijke kerstcadeaus voor familie, vrienden en natuurlijk jezelf kunt aanschaffen.


Muzikale Line-up:

12:30 De Nederlandse singer/ songwriter en troubadour @harrylocomusic is goed bekend in de folk music scene. Hij trad o.a. op met diverse artiesten uit de jaren 60/70, toerde met Essra Mohawk (Frank Zappa) speelde in 2014 op de officiële 45e verjaardag van het legendarische Woodstock festival in Bethel New York.

13:45 @mayandjuneofficial is een singer-songwriter duo, bestaande uit twee zussen. Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes die gaan over het leven, zelfontwikkeling en liefde.

14:45 De Braziliaanse Fernando Oliveira is een veelzijdige kunstenaar en de visionaire oprichter van @antphysicaltheater. De voorstelling tijdens de Vegan Kerstmarkt heeft als basis Samba, Bossa Nova en Jazz.

15:45 @tessagrondsma is een gepassioneerde muzikante en yogadocente. Ga er lekker voor zitten, geniet of droom weg met de mooie rustgevende klanken van Tessa en haar gitaar.

16:45 @bezerk_band maakt muziek met stevige grooves met freaky soundscapes en catchy melodieën, afgetopt met de krachtige stem van frontvrouw Myra Wortman.


Interesse om bij te dragen als vrijwilliger of muzikant? Stuur dan een mailtje naar info@thegreenshift.nl

Wil je graag komen als standhouder of met een foodtruck? Mail dan naar standhouders@thegreenshift.nl

Start: 12:00
Eind: 18:00
Locatie: Suikerlaan 6, Groningen
Entree: Op donatiebasis (om de huur van de locatie en materialen te dekken)

Let op: We vragen je, uit respect voor het vegan karakter van het evenement, jassen met bont, schapenvachtjes en andere duidelijk zichtbare dierlijke producten thuis te laten.