TRIBUTEFEST – RAMMSTEIN, VOLBEAT, LINKIN PARK

Datum: 23/10

Deur open: 21:00

Prijs: € 12,50

Genre: Hardrock, heavymetal

We hebben er niet één, niet twee, maar drie tribute bands die een dikke show gaan neerzetten. Warm je spieren maar alvast op voor de moshpit, want dit wordt een ouderwets potje rocken.

Mein Herz Band – Rammstein Tribute
Als de krachtpatsers van Mein Herz het podium op gaan volgt een spetterend eerbetoon aan Rammstein. Jarenlange ervaring in het hardere metal segment zorgt voor sublieme uitvoeringen van de beste Rammstein nummers in een visueel spectaculaire verpakking.

Superstrak worden de bekende hits aaneengeregen met minder voor de hand liggende nummers tot een rockshow van ongekende proporties. Keihard meebrullen gegarandeerd!

Volbeatz – Volbeat Tribute
Volbeatz weet als geen ander dat feestje te bouwen, en is daarmee de ultieme Volbeat tribute band van de Benelux! De strakke dubbele bassdrums, de vlammende gitaarriffs, de donderende baslijnen en de magistrale zang zorgen dat je niet lang in je stoel kan blijven zitten.

Met krakers als Sad Man’s Tongue, 16 Dollars en Still Counting weten de mannen van Volbeatz een aanstekelijke act neer te zetten, die je niet snel zal vergeten!

The Hunting Party – Linkin Park Tribute
Toen dit inmiddels zeskoppige gezelschap werd gevormd was de intentie duidelijk: eenmalig de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen om hun (jeugd)helden van Linkin Park eer aan te doen ter nagedachtenis van zanger Chester Bennington. Het broederschap (toen nog zonder naam) stond klaar voor een feestje, en wàt voor feestje. Mensen en bier vlogen in haast poëtische harmonie in het rond, kelen werden tot het uiterste gedreven en er werd heel veel gelachen en gezweet.

Een eerbetoon aan Linkin Park; een band die een hele generatie onzekere pubers door hun tienerjaren heeft geholpen. Dus: trek je Overzeas aan, blond-dip je spikey kapsel, schraap je keel en bereid je voor op een feest der herkenning. The boys are out for a hunt!

Tickets
Voorverkoop: € 12,50
Deur: € 15,-

Facebook event

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!