TributeFest ✰ Rammstein, Volbeat, Linkin Park - EM2 Groningen
^

TributeFest ✰ Rammstein, Volbeat, Linkin Park

Datum: 23/04Deur open: 21:00
Prijs: €16Genre: Rock // Metal

Drie dikke bands die menig bezoeker van Lowlands en andere festivals vast wel is bijgebleven. Drie dikke bands die menig rock hart hebben weten te veroveren. Maar deze drie dikke acts op één podium?? Oef, de kans om miljoen te winnen is groter. Maar gelukkig hebben drie te gekke coverbands hun handen ineen geslagen om dit kleine wonder enigszins te bewerkstelligen.

Dus: trek je Overzeas aan, blond-dip je spikey kapsel, schraap je keel en bereid je voor op een feest der herkenning. The boys are out for a hunt!

RAMMSTEIN by Mein Herz band
Als de krachtpatsers van Mein Herz het podium op gaan volgt een spetterend eerbetoon aan Rammstein. Jarenlange ervaring in het hardere metal segment zorgt voor sublieme uitvoeringen van de beste Rammstein nummers in een visueel spectaculaire verpakking. Superstrak worden de bekende hits aaneengeregen met minder voor de hand liggende nummers tot een rockshow van ongekende proporties. Keihard meebrullen gegarandeerd. Mein Herz veranderd elk podium in een ware rockarena met groots geluid, licht en special FX. Zelfs in de kleinste kroeg waar dit voorheen als onmogelijk werd gezien.Dus trek je Rammstein shirt aan, neem je vrienden mee en ga samen met ons helemaal uit je dak!

VOLBEAT by Volbeatz
Volbeat is een deense rockband die met zijn unieke en energieke mix van metal, rock & roll, country, rockabilly, punk en sixties pop een breed publiek aanspreekt. Volbeatz weet als geen ander dat feestje te bouwen, en is daarmee de ultieme Volbeat tribute band van de Benelux! De strakke dubbele bassdrums, de vlammende gitaarriffs, de donderende baslijnen en de magistrale zang zorgen dat je niet lang in je stoel kan blijven zitten. Met krakers als Sad Man’s Tongue, 16 Dollars en Still Counting weten de mannen van Volbeatz een aanstekelijke act neer te zetten, die je niet snel zal vergeten!

LINKIN PARK by the Hunting Party
Toen dit inmiddels zeskoppige gezelschap werd gevormd was de intentie duidelijk: eenmalig de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen om hun (jeugd)helden van Linkin Park eer aan te doen ter nagedachtenis van zanger Chester Bennington. Het broederschap (toen nog zonder naam) stond klaar voor een feestje, en wàt voor feestje. Mensen en bier vlogen in haast poëtische harmonie in het rond, kelen werden tot het uiterste gedreven en er werd heel veel gelachen en gezweet. Een eerbetoon aan Linkin Park; een band die een hele generatie onzekere pubers door hun tienerjaren heeft geholpen. The Hunting Party speelt alle beste hits van deze legendarische band. Hierbij ligt de nadruk vooral op de eerste drie albums.

Tijden:
17.00 – 21.00 // Keuken open
21.00 // Inloop
21.30-22.15 // The Hunting Party
22.30-23.15 // Volbeatz
23.30-00.30 // Mein Herz

Tickets:
Tickets online: € 16,- (+ service fee)
Deur: € 20,-