TributeFest ✰ Rammstein ✰ Pantera ✰ Green Day - EM2 Groningen
^

TributeFest ✰ Rammstein ✰ Pantera ✰ Green Day

Datum: 28/09Deur open: 19:30
Prijs: €20Genre: Heavymetal, Groovemetal, Hardrock, Punkrock, Rock

Bij TributeFest op zaterdag 28 september hebben we niet één, maar drie snoeiharde tributebands die de steenschotten uit hun voegen zullen blazen. De Rammstein tributeband “Mein Herz” organiseert voor de derde keer op rij een tribute-avond bij EM2. Zij nodigen daarbij bands uit die de grootste rockers der aarde vertolken.

TributeFest 2024

RAMMSTEIN by Mein Herz Band
Als de krachtpatsers van Mein Herz het podium op gaan volgt een spetterend eerbetoon aan Rammstein. Jarenlange ervaring in het hardere metal segment zorgt voor sublieme uitvoeringen van de beste Rammstein nummers in een visueel spectaculaire verpakking. Superstrak worden de bekende hits aaneengeregen met minder voor de hand liggende nummers tot een rockshow van ongekende proporties. Keihard meebrullen gegarandeerd. Mein Herz veranderd elk podium in een ware rockarena met groots geluid, licht en special FX. Zelfs in de kleinste kroeg waar dit voorheen als onmogelijk werd gezien. Dus trek je Rammstein shirt aan, neem je vrienden mee en ga samen met ons helemaal uit je dak!

PANTERA by Trendkill 98

Hard, harder, hardst… als een beuk in je gezicht! Zo kwam Pantera in 1990 met hun album Cowboys from Hell uit de speakers gedenderd. Werkelijk adembenemend en vernieuwend op dat moment. Ook hun liveshows waren iets unieks…We waren compleet omver geblazen en betoverd. Zo strak, bevlogen en vol van enthousiasme speelden ze iedere zaal plat. In de opvolgende jaren werd het er zeker niet minder om.. Met Vulgar display of power was een wereldwijd succes daar. Pantera was een feit. 

Zo was dat ook voor ons. We konden niet om Pantera heen en wanneer de mogelijkheid er was gingen we ze live aanschouwen. Die liefde is altijd blijven bestaan. 

Toen het idee werd geopperd om hun muziek live te gaan brengen hoefden we ook niet heel lang na te denken. Alleen… hier heb je echt de juiste mensen voor nodig. Je hebt een technische houthakker, een gitaar virtuoos (in het kwadraat), een beukende bassist en een brulboei nodig. 

Die hebben we gevonden in Maurice, Erik, Jaap & Zoltan en tezamen vormen we Trendkill98. Een Pantera tribute die gaat voor kwaliteit, energie, passie en plezier. De beuk erin van het eerste tot het laatste nummer. Alle krakers zullen de revue passeren waardoor meezingen (of schreeuwen) en moshpits een zekerheid zullen zijn. 

GREEN DAY by Green Bay

“Do you have the time, to listen to me whine?!”

Iedereen zingt mee met het intro van Basket Case; een van de vele hits van het punkrocktrio uit de San Francisco Bay Area. En hoe zit het met American Idiot, Wake Me Up When September Ends en Boulevard Of Broken Dreams? Deze nummers hebben zich gevestigd als klassiekers in je Spotify Wrapped-lijst…

Green Bay eert de band voor hun decennialange bijdrage aan de muziek. Ze hebben veel ervaring en weten hoe ze een show moeten neerzetten! Bloed, zweet en tranen worden vergoten om uw leven een beetje beter te maken. Ze gebruiken zelfs exact dezelfde versterkers en gitaren om hetzelfde geluid te krijgen als het origineel.

Om een lang verhaal kort te maken: Green Bay heeft alles om je de ultieme Green Day-ervaring te bezorgen. Vol energie en schreeuwende gitaren recht in je gezicht! Wees voorbereid op circlepits en bierdouches zodra de eerste tonen uit de speakers knallen!

“I hope you had the time of your life”

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 20,- (excl. servicekosten) 

Deurverkoop: € 24,-

18:00 – 20:00 // Keuken open 

19:30 // Zaal open 

20:00 – 20:45 // Green Bay 

21:30 – 22:30 // Trendkill 98 

23:00 – 00:30 // Mein Herz Band

KOM VAN TE VOREN ETEN!
Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje? We serveren o.a. Houtoven pizza’s en werken veel samen met lokale leveranciers. Zoek buiten een mooi plekje uit in de zon op het terras, of in de tuin. Binnen hebben we een zitkuil en hebben we ook plek boven op het balkon. Meer over onze keuken vind je hier.

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!