TributeFest ✰ Rammstein ✰ Motörhead ✰ Pearl Jam

Datum: 13/05Deur open: 20:30
Prijs: €16,-Genre: Heavymetal, Hardrock, Rock

De ultieme opwarmer voor het optreden van de Duitse Metal band Rammstein in Groningen op 6 en 7 juli.  De Rammstein coverband “Mein Herz” houdt voor de derde keer op rij een tribute festival in EM2. Zij nodigen daarbij bands uit die de grootste rockers op aarde vertolken. Dit jaar, met het oog op het optreden van de mega-show van Rammstein in Groningen, kon de band natuurlijk niet achterblijven. Fans van Rammstein, Pearl Jam en Motörhead daarom opgelet: Dan wel niet oog-in-oog met je echte helden, maar wel omringd met fans en gelijkgestemden. In your face in plaats van weggestopt op een tribune.

RAMMSTEIN by Mein Herz Band
Als de krachtpatsers van Mein Herz het podium op gaan volgt een spetterend eerbetoon aan Rammstein. Jarenlange ervaring in het hardere metal segment zorgt voor sublieme uitvoeringen van de beste Rammstein nummers in een visueel spectaculaire verpakking. Superstrak worden de bekende hits aaneengeregen met minder voor de hand liggende nummers tot een rockshow van ongekende proporties. Keihard meebrullen gegarandeerd. Mein Herz veranderd elk podium in een ware rockarena met groots geluid, licht en special FX. Zelfs in de kleinste kroeg waar dit voorheen als onmogelijk werd gezien. Dus trek je Rammstein shirt aan, neem je vrienden mee en ga samen met ons helemaal uit je dak!

MOTORHEAD by Snaggletoöth
Snaggletoöth! De Nederlandse tribute to Motörhead! Jazeker: Motörhead! Zonder twijfel de luidste, hardst rockende band van de laatste vijf decennia! Sinds ’05 treden Peter “Ripsaw” Rovers, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders op voor bierdrinkers en hellraisers in heel Nederland (en daarbuiten!) en houden de nalatenschap van überbastard Lemmy Killmister springlevend!

PEARL JAM by Black Pearl
PEARL JAM kwam opzetten begin jaren ’90 vanuit Seattle VS. Dankzij hun debuutalbum TEN en hun energieke liveshows groeide PEARL JAM al snel uit tot een van de betere rockbands. Nog steeds brengen ze geweldige albums uit en veroveren ze het publiek live in alle grote zalen en festivals over de gehele wereld. BLACK PEARL zijn geen look alikes maar des te meer sound alikes. Op hun eigenzinnige manier weten deze vijf Brabanders PEARL JAM goed te benaderen en op het podium zetten ze een overtuigende show neer. Nummers als; Alive, Black en Jeremy, maar ook Betterman, Corduroy en State of love and trust…….stuk voor stuk rock klassiekers. PEARL JAM een supervette band. BLACK PEARL een supervette tribute to PEARL JAM.

TICKETS

VVK: € 16 (excl. servicekosten)
Deur: € 20,-

TIJDEN
17:00 – 20:30 // Keuken open
20:30 // Deuren open
21:00 – 21:45 // Black Pearl
22:15 – 23:15 // Snaggletoöth
23:45 – 01:00 // Mein Herz Band

KOM VAN TE VOREN ETEN!
Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje? We serveren o.a. Houtoven pizza’s en werken veel samen met lokale leveranciers. Zoek buiten een mooi plekje uit in de zon op het terras, of in de tuin. Binnen hebben we een zitkuil en hebben we ook plek boven op het balkon. Meer over onze keuken vind je hier.

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!