TRIBUTE TO THE DOORS

Datum: 27/12

Deur open: 21:30

Prijs: € 15,-

Genre: Psychedelic rock

Tribute To The Doors speelt in december vijf keer door heel Nederland en op derde Kerstdag gaat het podium van EM2 de hens. Doors-fans liepen vorig jaar al massaal uit toen een volle zaal helemaal terugbrachten in de sfeer van deze onstuimige band uit de jaren 60. De band heeft voor dit jaar de belofte gemaakt om een nog energiekere set, incluis vijf nieuwe nummers, neer te zetten zodat de kalkoen optimaal verteerd kan worden. Kan je je een nog dikkere kers op de taart wensen voor 2020?

——

Maar weinigen onder ons kunnen zeggen dat ze deze, nog altijd zeer populaire Amerikaanse band live hebben mogen aanschouwen. De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van vele oude liefhebbers maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt. Muzikanten afkomstig uit bands als De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers geven je de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders On The Storm live te ervaren!

zang – Lawrence Mul
gitaar – Vedran Mircetic
toetsen – Matthijs Stronks
bas – Gerben Bielderman
drums – Mike Visser

Daarna kan er nog tot de late uurtjes worden doorgerockt met het tuig van “Ruig en Vuig”, met all round Rock it Baby All Night Long!

Tickets
Voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Deur: € 20,-

De voorverkoop start op 11 juni. 

EM2 Tribute Series
Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series‘ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.

Na het optreden kan er tot de late uurtjes geluisterd worden gedanst op, en geluisterd naar, muziek die gelieerd is aan genre en tijdsgeest.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!