Sluiten

TRIBUTE TO RAMMSTEIN & RED HOT CHILI PEPPERS – ZATERDAG 20 APRIL

20 april, 2019, zaal open: 21:30 aanvang: 21:30 eindtijd: 01:00
Prijs € 10,-. (excl. servicekosten)

Deze tribute night is een waarbij twee muzikale uitersten samen worden gebracht. De funkrock van de Red Hot Chili Neppers en de Klinische Krautrock van Sehnsucht brengen je een tsunami aan impulsen voor de zintuigen in de meest positieve zin van het woord.

De bands brengen respectievelijk een ode aan de Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een gezamenlijke deler; ze staan beide bekend als festival-headliners en hebben elk een reputatie om als rockbeesten op het podium te staan. De Red Hot Chili Neppers en Sehnsucht doen het niet voor minder.

Maak je klaar voor een avondje sokken v.s vuur, Amerika v.s Duitsland. Een nacht waarin je geen kant hoeft te kiezen maar gewoon kunt genieten van het beste wat beide werelden je te bieden hebben.

Rammstein – SehnsuchtBand
Red Hot Chili Peppers – Red Hot Chili Neppers – RHCP Tribute

Speciaal voor de liefhebber, kenner of dorstigen onder jullie komt Just in beer met een selectie van zijn lekkerste en meest bijzondere Rock & Roll biertjes. Of je nu gaat voor een mini-proeverij of alleen de dorstlesserij, Justin is je man.

Koop je tickets hier.
VVK: € 10,- (excl. servicekosten)
Deur: € 13,50

Bekijk hier het Facebook evenement.

Tribute Series
Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series‘ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.

Na het optreden kan er tot de late uurtjes geluisterd worden gedanst op, en geluisterd naar, muziek die gelieerd is aan genre en tijdsgeest.