Sluiten

TRIBUTE TO JIMI HENDRIX – VRIJDAG 30 NOVEMBER

30 november, 2018, zaal open: 21:00 aanvang: eindtijd: 02:00
Prijs € 6,99 (v.v.k.) € 8,50 (deur)

The Tightropes e.a. spelen Hendrix!

Vrijdag 30 november staat in teken van the one and only Jimi Hendrix! Deze geniale artiest was en is nog immer een van de meest inspirerende artiesten allertijden. Grijp dus je kans om zélf The Experience mee te maken.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat zijn derde en tevens laatste album ‘Electric Ladyland’ uitkwam. Deze plaat met hits als Voodoo Child en All Along the Watchtower is nog altijd een van de beste rockalbums ooit. Ondanks het feit dat het 48 jaar geleden is dat Hendrix zijn laatste adem uitblies leeft de legende voort in de harten van artiesten over de hele wereld. Dit geldt zeker ook voor de lokale helden The Tightropes.

Sterk geïnspireerd door Jimi’s muziek zal de band deze avond een volledige set met nummers van de “God der gitaristen” spelen.

➳ Jimi Hendrix by Tightropes + guests
➳ Hendrix docu op grootscherm
➳ Workshop “Gitaarspelen met je tanden”

Koop je tickets hier.

Kijk hier voor het Facebook evenement

Tribute Series
Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series‘ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.

Na het optreden kan er tot de late uurtjes geluisterd worden gedanst op, en geluisterd naar, muziek die gelieerd is aan genre en tijdsgeest.