Tributetodavidbowie-starmenzaterdag12januari - EM2 Groningen
^

TRIBUTE TO DAVID BOWIE ✰ STARMEN ✰ – ZATERDAG 12 JANUARI

Datum: 12/01Deur open: 21:30
Prijs: €VVK vanaf 10 december

Tribute band Starmen brengt op zaterdag 12 januari een hommage aan ’s werelds grootste popicoon: David Bowie.

Multitalent Bowie wordt nog immer beschouwd als een van de invloedrijkste rockartiesten ever. Door zijn overlijden op 10 januari 2016 bleek de destijds gehouden expositie in het Groninger Museum in één tragische klap Bowie zijn geniale nalatenschap te zijn. Groningen en David Bowie zijn daarom ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat David Bowie nog meer met Groningen bindt, is de te gekke en onovertrefbare Tribute band “Starmen”.

Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, Golden Years, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners, The Man Who Sold The World…
Starmen rockt, funkt en croont zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.

Put on your red shoes and dance the blues !

Tickets kan je hier online kopen. 

VVK : €10,00 (+ €0,99 service kosten)

Deur : €12,00

Facebook evenement. 

Tribute Series
Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series‘ waarin muziekanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal

Na het optreden kan er tot de late uurtjes geluisterd worden gedanst op, en geluisterd naar, muziek die gelieerd is aan genre en tijdsgeest.