Sluiten

THE GREEN TRAIL – VRIJDAG 31 MEI

31 mei, 2019, zaal open: aanvang: 19:00 eindtijd: 22:30
Prijs €

In één avond ren jij langs groene en duurzame locaties die Groningen rijk is. Met welk(e) loopmaatje(s) ga jij dit avontuur aan?

Voor het vierde jaar op rij het evenement The Walkthrough, met op vrijdagavond 31 mei 2019 vanaf 19:00 uur (eerste startgroep), een speciale editie: The Green Trail! Het hardloopevenement, georganiseerd door energiecoöperatie Grunneger Power en Stichting The Walkthrough, heeft een groene insteek.

Sportievelingen maken kennis met duurzaamheidsprojecten in Groningen Stad en Hoogkerk. Het evenement neemt deelnemers mee op een bijzondere route door en langs een reeks van duurzame initiatieven en bedrijven in Groningen. Het parcours voert door de Stad, industrie en natuur.

In 7 kilometer (iets meer dan 4 mijl) rennen de deelnemers van de EM2 Groningen en Rebel Rebel Hostel, via de akkers van Terra Next, over de Groningse vloeivelden en door de SuikerUnie om uiteindelijk te finishen op Zonnepark Vierverlaten in Hoogkerk. Met nog een paar extra pareltjes en verrassingen onderweg.

Met een programma bij de start, onderweg en aan de finish, de inzet van fotografen op diverse plekken en de inzet van elektrische bussen van finish naar de start is het evenement compleet.

Opgeven kan via Groningen Green Trail 

Bekijk hier het Facebook evenement