The Doors ✰ Tribute night - EM2 Groningen
^

The Doors ✰ Tribute night

Datum: 15/07Deur open: 21:00
Prijs: €15,- / 20,-Genre: Rock, psychedelic rock

WEGENS GROOT SUCCES VOOR DE 4E KEER LIVE @EM2

Tribute to The Doors


Op 15 juli 2023 komt Tribute To The Doors het podium van EM2 dan wederom onveilig maken. Doors-fans liepen vorige edities al massaal uit toen ze een volle zaal helemaal terugbrachten in de sfeer van deze onstuimige band uit de jaren 60.


Dit wordt de derde keer dat deze te gekke band terug komt, en dat is niet zomaar. Elke keer weten deze top-muziekanten een zinderende sfeer neer te zetten waar van je alleen maar MEER van wilt. Een ideale band om eindelijk weer eens los te komen van dit aardse bestaan. EM2 kijkt er dan ook al maaaaaanden naar uit deze band weer te mogen ontvangen.

Maar weinigen onder ons kunnen zeggen dat ze deze, nog altijd zeer populaire Amerikaanse band live hebben mogen aanschouwen. De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van vele oude liefhebbers maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt. Muzikanten afkomstig uit bands als De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers geven je de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders On The Storm live te ervaren!

Zang – Lawrence Mul
Gitaar – Vedran Mircetic
Toetsen – Matthijs Stronks
Bas – Gerben Bielderman
Drums – Mike Visser


Dit optreden is een onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series’ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Deur: € 20,-

Deur open: 21:00
Start band: 21:30

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!