Sluiten

SKEEFRAVE – VRIJDAG 23 NOVEMBER

23 november, 2018, zaal open: 23:00 aanvang: eindtijd: 04:00
Prijs € 5,- (v.v.k.) € 7,50 (deur)

Balkanbeats, Arabische klanken en Oosterse stampers van mid- naar ver en terug. Op Skeefrave waan je je in een wereld ver van hier. Een plek waar iedereen de universele taal van het feest spreekt.

Wereldse DJ’s, o.a. Pushin Wood zal act de présence geven, en Skeve Hindoe staan aan het roer van het vliegend tapijt dat Skeefrave heet; feestvreugde gegarandeerd! Naast de muzikale reuring is er voor de mentale rust de mogelijkheid een shisha-pijpje te roken of neer te strijken op een bedje van spijkers.

De vijf guru’s van Skeve Hindoe hebben afgelopen zomer het publiek van o.a. Welcome to The Village en Noorderzon Groningen al compleet uit hun plaat laten gaan, dit keer zijn de bezoekers van venue EM2 Groningen aan de beurt.
Met pakkende balkanbeats en dansbare invloeden uit de hele wereld zet Skeve Hindoe een sfeer neer waarin we met z’n allen dansend naar de verlichting gaan. De leden van Skeve Hindoe hebben een stip op het voorhoofd en over die stip wordt gezegd: ‘Hoe skever ie staat, hoe neter het gaat!’ Kortom, chakra’s van stal en shaken met die bekkenbodem!

➳ DJ’s (o.a. Pushin Wood)
➳ Skeve Hindoe
➳ Shisha’s
➳ Skeef
➳ More to come..

Koop hier je tickets.

Kijk hier voor het Facebook evenement