SECRET GARDEN ✰ STORYTELLING ✰ ZONDAG 26 MEI

Datum: 26/05

Prijs: € gratis

Onder de noemer “Secret Garden” zijn we als EM2 “gewoon open”. Binnen, op het terras of in de geheime tuin. Lekker luieren met een hapje en een drankje. Met deze keer 3 spraakmakende singer songwriters uit Groningen.

“Secret Garden” is a series of impromptu outdoor events during the weekend when the sun’s out. This time dedicated to singer songwriters.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gitaren, gesproken woord, samenzang. Wat hebben ze wel met elkaar gemeen? De Nederlandse taal. Verder? Ze vertellen bijzondere verhalen. Waarover? Jaaa, dan moet je er bij zijn! Laat je verrassen door de prachtige melodieën van deze editie van “Secret Garden”.

Tommy Meyborg
Hij loopt nu al een tijdje mee in de Groningse muziekscene en heeft verschillende nummers uitgebracht onder verscheidende namen maar besloot tot kort een nieuw avontuur aan te gaan: 3 Mei was de release van Tommy zijn eerste Nederlandse Single “Als De Zon Op Komt”, gewoon onder zijn eigen naam. En raad eens waar Tommy’s nieuwe videoclip is opgenomen…

Het Kanaal
Door middel van theater, poëzie en muziek vertelt Het kanaal het verhaal van de moderne jongeren waarbij ze je meevoeren naar een nieuwe plek. Grijp je kans en duik in het diepe, luister, beleef en kom tot jezelf bij hun verrassende optreden.

Cashmyra
Cashmyra stond in 2018 in de finale bij ‘de Grote prijs van Nederland’ en afgelopen april won ze de ‘de POPgroningen Talent Award’! Met de eigenheid van haar teksten en haar zelfverzekerde performance wist zij het publiek in te pakken. Met haar pure, rauwe en doodeerlijke werk zal zij ook jou op het puntje van je stoel krijgen.


De honger kan gestild worden door Tondos die met zijn overheerlijke pizza al taglio komt.

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!