Sluiten

RAPALJE CELTIC FOLK NIGHT – ZATERDAG 29 SEPTEMBER

29 september, 2018, zaal open: 17:00 aanvang: 17:00 eindtijd: 01:00
Prijs € VVK 12,50 euro. Deur 15,-. euro

RAPALJE CELTIC FOLK LIVE IN CONCERT!

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk…

Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt.

Rapalje speelt vanavond in jouw favoriete herberg tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. Je hoort bij de ruige mannen en schone deernes die thuis horen in de Schotse Hooglanden.

Programma

17:00 Deuren geopend
Laat je verleiden door de culinaire hoogstanden van de Cooking Highlander
of ga boogschieten bij Noorderpijl tijdens een wandeling over het bijzondere terrein

18:15 William’s Solo
William van Rapalje is begonnen op straat en doet dit nog steeds. Met twee eigen cd’s laat hij vanavond een paar van zijn eigen hits horen!

19:15 Mylesbrothers
David Myles van Rapalje heeft gelukkig nog een paar broers, die samen graag leuke dingen doen. Laat je verrassen door leuke, snelle en langzame doedelzak melodieën die letterlijk door de zaal en daarbuiten heen vliegen.

20:00 Flannery
Het grote succes dit jaar van de pubtent op Zomerfolk is niet ongemerkt gebleven, ze treden al op in binnen en buitenland met hun missie om er een feest van te bouwen. Deze Celtic Rock band mag je niet missen!

21:30 Rapalje
Deze wereldreizigers worden eindelijk weer losgelaten in Groningen. Met vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades en snelle jigs en reels, staan ze deze avond hier op de planken. Het is een tijdreis waarin je wordt meegevoerd door de emotie van muziek van ontroering tot lachen en van drinken tot dansen.

Kijk hier voor het Facebook evenement 

Koop hier je tickets