DINNER CONCERTS: RALPH DE JONGH

Datum: 22/08

Deur open: 19:00

Prijs: € €15,00

Genre: Classic Blues

Ralph de Jongh is er één uit het genre van de Classic Blues. Na een paar dagen in de Secret Garden van EM2 te hebben vertoefd en live stream te hebben gedaan wist hij het zeker: hier moest een optreden komen!

We zijn dan ook erg blij om je terug te hebben Ralph!

Ralph De Jongh is een terugkerende muzikant in Groningen en omstreken. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames (in 2019 is zijn nieuwe album QUANTUM uitgekomen), in een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden: een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Vol energie en intensiteit!

Bezwerend sleept hij het publiek mee zijn eigen blues-wereld in. En probeer daar maar eens uit los te komen

www.ralphdejongh.com

Start dinner: 18:00 uur
Deur open 19:00 uur
Start band 19:30 uur

EM2 presenteert ‘Dinner Concerts’. Naast het concert kun je ook nog genieten van een een hapje in een sfeervolle omgeving. Op het menu: Rodizo stijl steenoven pizza’s, met verschillende toppings. Van 18:00 t/m 21:00 gaan we rond met verschillende slices pizza (ook vegetarisch). 

Koop hier je ticket.

Voorverkoop concert: € 15,- (excl. servicekosten)
Voorverkoop concert + dinner: € 30,- (excl. servicekosten)
Deur concert: €17,50 (indien voorradig)

WANNA BE THE FIRST TO KNOW?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!