Ralph de Jongh + Band

Datum: 30/07Deur open: 20:00
Prijs: €10,-/ 15,-Genre: Blues

Toen wij met Ralph belden en vroegen of hij een tekstje wilde sturen voor onze website kregen we dit binnen: ‘Wilde avond? Ja de muziek zal grotendeels ter plekke ontstaan net als de bloemen in de weide. Rock en Roll, Yin en Yang, Blues. Ready to make it to Jamaica!’ Dat zegt al genoeg toch? Wij zijn in ieder geval heel blij Ralph de Jongh te mogen ontvangen op ons podium bij EM2.

Nederlandse blues ontdekking van de 21e eeuw

Om jullie toch iets meer informatie te geven heb ik een stukje gevonden op Ralph’s website: De Nederlandse blues ontdekking van de 21e eeuw door Roosendaalse legendarische drummer Elmore James van Dodewaard & legendarische brainbox zanger Laz Lux & ridder in de blues Harry ‘cuby’ Muskee. Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson Foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival.

Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Ervaar de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur…dit is Ralph de Jongh….dit is emotie.

TICKETS & TIJDEN

Voorverkoop: € 10,- (excl. servicekosten)
Deur: € 15,-

Deur open: 20:00
Start band: 20:30

Restaurant open: 17:00-20:00

ETEN?

Wat is er nou beter dan je avond beginnen met een lekker hapje en een drankje?

Wil je verzekerd zijn van een lekkere pizza, reserveer dan voor de zekerheid!